Andeko
Image default
Dienstverlening

Meer tijd door webshop fulfilment

Webshop fulfilment

Webshop fulfilment oftewel het logistieke gedeelte van een webwinkel. Vaak een onderschat proces, want webshop fulfilment is bijzonder belangrijk. Het is namelijk een fysiek klantcontact moment.

U kunt een mooie website hebben met goede prijzen, maar als producten niet in het magazijn blijken te zijn of de artikelen zijn niet goed verpakt, dan kan dit een domper zijn voor de klant. Of de klant bestelt bij de concurrent omdat hij/zij het product de volgende dag al in huis wilt hebben en u alleen tot in de middag verstuurt. Profiteer daarom van de faciliteiten van een professionele fulfilment partij

Meer tijd, meer omzet

Door webshop fulfilment uit te besteden hoeft u niet meer iedere dag zelf de pakjes in te pakken en te verzenden. Ook het gehele voorraadbeheer wordt voor u geregeld. U houdt dus tijd over voor zaken waarmee u uw webshop kan laten groeien.

Bovendien kunt u ook eens een dag op pad om te netwerken, nieuwe business mogelijkheden te onderzoeken of te genieten van een welverdiende vakantie!

Professionaliseer daarom uw logistieke processen en houd meer tijd over om aan het succes van uw webwinkel te werken.

Over Webshop Service Nederland

Webshop Service Nederland, of in het kort WSSN, is een e-fulfilment specialist. Wij zorgen ervoor dat bestellingen van webshops en andere e-commerce sites op professionele wijze wordt afgehandeld.

Denk hierbij aan inslag en opslag van producten, orderpicken, en natuurlijk het inpakken en verzenden van de bestellingen.

De logistiek van een webshop is een belangrijk klantcontact moment. Zorg er daarom samen met WSSN voor dat dit optimaal geregeld is. Hierdoor heeft u bovendien meer tijd vrij voor marketing en verdere uitbreiding van uw succesvolle online business.

http://www.wssn.nl