Andeko
Image default
Tuin en buitenleven

Alles over markies zonwering

Markies zonwering bestaat al sinds jaar en dag. Het mag dan wel een wat ouder type zonwering zijn, toch is het in 2021 nog erg populair. Deze populariteit schijnt zelfs nog toe te nemen! De komst van nieuwe modellen heeft hier natuurlijk voor gezorgd. 

Voorheen had je alleen het authentieke model, maar nu zijn er ook een klapmodel en een pet model. Daarnaast kun je vaak ook kiezen voor een moderne of een authentieke uitstraling. De moderne varianten zijn wat strakker vormgegeven en kunnen ook in een enkele kleur worden besteld. 

Markies zonwering opties

Ook zijn er steeds meer markies zonwering opties. Zo kan de schulprand worden aangepast en kan een markies ook worden voorzien van een stormstrook, die schade aan het doek voorkomt. Schade aan het doek ontstaat door het klapperen van het doek tegen de gevel. Hierdoor ontstaan hele kleine gaatjes in het doek en dit kan voorkomen worden met een stormstrook die gemaakt wordt van een stevigere stof en die dient als bescherming tegen het markiesdoek van de markies zelf. 

Markiezen kunnen ook worden voorzien van elektrische bediening, terwijl markiezen vroeger natuurlijk altijd handbediend waren. 

Markies zonwering prijzen

Vaak wordt er onterecht bij markiezen gedacht dat dit een heel duur type zonwering is. Dit hoeft door de komst van het internet helemaal niet meer zo te zijn. Dat klinkt misschien raar, maar markies zonwering kan tegenwoordig ook makkelijk online worden gekocht. 

Dit scheelt aanzienlijk in de prijs en dat zul je al gauw merken. Bij de goedkoopste online markiezen shop koop je namelijk al een markies vanaf €299. Hiermee is deze online winkel een van de goedkoopste markiezen winkels van Nederland en Belgie. 

Waarom zijn markiezen online goedkoper?

De prijzen van markiezen liggen een stuk lager doordat er online meer concurrentie is. De winkels die zonwering online aanbieden zijn vaak echte prijsvechters, met als voorwaarde dat je wel zelf de montage en het inmeten dient te doen. 

Niet alle online aanbieders zijn zo, bijvoorbeeld bouwmarkten die online markiezen aanbieden, hebben hogere prijzen en lagere kwaliteit! Daarom raden wij altijd aan om markiezen uitsluitend bij een specialist te kopen zoals markiesbestellen.nl. 

Door je markiezen bij een specialist te kopen, weet je dat de kwaliteit goed is en zelfs de prijzen zijn over het algemeen aantrekkelijk te noemen, vooral online! 

Markiezen bekijken in een showroom

Natuurlijk is het kopen van markies zonwering via het internet een beetje spannend. Gelukkig hebben online aanbieders meestal wel een showroom die je kunt bezoeken, Vaak hebben deze een voorbeeld, maar meestal niet in dezelfde kleuren die u wilt kopen. Dit komt doordat het aanbod online vele malen groter is dan het aanbod in een showroom, natuurlijk is de kwaliteit van het voorbeeld wel hetzelfde! Dit is weer een reden om naar een speciaalzaak te gaan, bij bouwmarkten hebben ze bijvoorbeeld meestal geen showmodellen. 

Bij bovengenoemde webshop is ook een showroom aanwezig, waarbij je een afspraak kunt maken om de spullen eens op het gemak te bekijken.