Andeko
Image default
Aanbiedingen

Hoe kom je af van een vliegen plaag rond om huis?

Wanneer je last hebt van vliegen is dat natuurlijk geen pretje. Tevens trekken vliegen meer en meer vliegen aan. Gelukkig zijn er tegenwoordig aardig wat oplossingen waarmee jij eindelijk kunt genieten in en rond huis zonder overlast van vliegen, wespen of andere insecten.

Je kunt vliegen middels vliegen lampen in de val lokken! Dit kan op diverse manieren.

1. De vliegenvangers met aanzuig kracht: Deze vliegen lamp heeft o.a. wanneer een insect dichtbij langs vliegt een aanzuiging waardoor het insect naar binnen wordt gezogen en vervolgens in een gesloten opslag door uitdroging zal sterven. Dit is één zeer insect vriendelijke bestrijding en uiterst effectief.

2. Vliegen vangers op elektriciteit: Zoals je het waarschijnlijk al door hebt, zijn er op enkele vliegen vangers ook 8 tot 32 watt ingebouwd waardoor de vliegen middels een elektrische stroom stoot op een effectieve manier aan hun einde zullen komen.

3. Vliegen vangers met UV licht: UV licht trekt vliegen aan! Combineer dit met één van de geweldige vliegenvangers met elektriciteit of met aanzuigkracht en je bent in no time van je insecten overlast af. Deze apparaten zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn van de beste kwaliteit gemaakt voor een lange levensduur.

4. Vliegenvangers met Kleefplaten: Hou je niet van al dat geweld en wil je de vliegen op een handige ouderwetse manier allemaal vangen? Met de vliegenvangers met kleefplaten heb je dan de juiste gevonden. Deze kleefplaten vangen honderden insecten en gaan lang mee. Daarna kan je simpelweg de kleefplaat vervangen.

Kortom wil je af van de vliegenplaag bij u rond uw huis, of heeft u een bedrijf in de agrarische sector, dan is een vliegenvanger van antivliegen shop absoluut geen overbodige luxe. Bedenk maar eens hoe het leven zonder deze vreselijke vliegen wel niet kan zijn.

Kom snel langs voor de laatste aanbiedingen

Ook bied deze anti vliegen winkel mogelijkheden om van uw overige ongedierte af te komen, denk aan kakkerlakken overlast of bij de bestrijding van muizen en ratten.

https://www.antivliegenshop.nl/muggenvangers