Andeko
Image default
Sport

Vestrum rijbroek: het toonbeeld van Italiaanse elegantie

Vestrum zet zichzelf weg als hét merk voor de moderne ruiter. Een lifestyle die zich kenmerkt door elegantie, verfijndheid en een diepgeworteld gevoel van traditie. Die eigenschappen kenmerken de collectie van het Italiaanse merk dat al meer dan 30 veel populariteit geniet in Italië en ver daarbuiten.

Het belang van uitstraling tijdens wedstrijden

Dressuur en springwedstrijden zijn een publiekssport. Net als bij andere toeschouwerssporten is de indruk die je maakt met je kleding van belang. Anders dan bij veel andere sporten is de ruitersport voor veel mensen niet alleen een sport maar een manier van leven. Vestrum heeft het concept van lifestyle sportkleding tot in de puntjes uitgewerkt. Een Vestrum rijbroek bijvoorbeeld, ademt en zorgt voor optimaal contact met je rijdier terwijl het er toch elegant en verfijnd uitziet. Het is deze combinatie die Vestrum tot een van de meest vooraanstaande merken binnen de ruitersport maakt.

Comfortabel trainen met PS of Sweden

Niet iedere keer dat je gaat rijden ben je met een wedstrijd bezig. Bij trainingen of gewoon wanneer je een lekker ritje maakt, ben je vooral op zoek naar comfortabele rijkleding. PS of Sweden heeft een mooie collectie met casual rijkleding. Van jassen en broeken, tot originele polo’s. De kleding voert zweet af en heeft een uitstekende pasvorm. Ideaal dus voor op de manege!

Veilig paardrijden met de Samshield cap

Veiligheid is erg belangrijk binnen de ruitersport. Je zit hoog op het paard en bovendien blijft het een dier dat nooit voor 100% voorspelbaar is. Ongelukjes zitten in een klein hoekje maar met name in de ruitersport kunnen de gevolgen ernstig zijn als je niet de juiste veiligheidsmaatregelen neemt. Een Samshield cap is één van de veiligste helmen op de markt dankzij het unieke ontwikkelproces en de uitgebreide testprocedure. Het is het meest bekende item van de Samshield kleding collectie en is verkrijgbaar in tal van afwerkingen en kleuren.