Andeko
Image default
Sport

ZAR boot kopen? Dit is wat u moet weten over het Italiaanse merk!

ZAR boten worden over de hele wereld verkocht, met name in Europa zijn ze populair. De volledige en officiële naam is ZAR Formenti, waarvan de oorsprong in Italië ligt. De Formenti scheepswerf kent al sinds 1979 een lange traditie van nauwkeurig vakmanschap in een divers aanbod aan boten, die hun succes danken aan de strategie: kwaliteit boven kwantiteit. Bij het ontwerpen van ZAR Formenti boten wordt gelet op de allerkleinste details. Bij alle modellen wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit. Dit in combinatie met het spectaculaire design en het elegante lijnenspel dat iedere ZAR-boot zo herkenbaar maakt. Verder staat Formenti vooral bekend om doordachte ontwerpen, waardoor er naast geweldige vaareigenschappen ook veel aandacht is besteed aan leef-, zit- en ligruimte aan boord.

Geniet van rust en stilte op het water
Ongeacht de tijd waarin we leven, ons wegennet wordt steeds drukker en voller. En dat drukke verkeer verplaatst zich ook steeds meer over het water. Niet alleen voor transport, maar vooral ook ter recreatie. Zeker in een waterland als Nederland neemt de populariteit aan plezierboten razendsnel toe. Tegenwoordig zijn er dan ook veel verschillende soorten vaartuigen te vinden en nog mooier, binnen ieder budget is er vandaag de dag een prachtige boot beschikbaar. Van stevige rubberboten van uitstekende kwaliteit, tot oogstrelende yacht tenders van ongekende luxe. Zo kunt u bijvoorbeeld een ZAR boot kopen in elk segment, van de bekroonde Mini-modellen tot prachtige RIB boten. Van de Classic lijn tot en met zeer gedetailleerde en uniek afgewerkte Sport Luxury jachten.

ZAR MINI boten zijn geweldige instapmodellen voor ieder budget
Of u nu een boot zoekt om te waterskiën, een rustig weekendje op het water en zonnebaden op het zonnedek of voor het maken van avontuurlijke boottochten op zee. Voor iedereen is er wel een ZAR Formenti boot te vinden. Er zijn zelfs ‘instap’ modellen onder de naam ZAR Mini verkrijgbaar. Luxe en hoogwaardige rubberboten met de herkenbaarheid in design en kwaliteit van ZAR Formenti. Zo kunt u al een ZAR Mini boot kopen rond de tweeduizend euro. De ‘FUN’, ‘AIR’, ‘ALU’, ‘RIB’ en ‘LUX’ modellen zijn respectievelijk in kwaliteit en comfort opgebouwd, met ieder een eigen uniek en stijlvol ontwerp. Het paradepaardje van de ZAR MINI boten is de Interceptor. Dit is de enige aluminium RIB groter dan vijf meter en één Formenti’s grootste innovaties van de afgelopen jaren. De Interceptor is onder andere razend populair voor militaire en andere professionele overheidsambachten.

Koop uw ZAR Formenti bij een officiële ZAR-importeur
Bent u op zoek naar een RIB of een tender van ZAR Formenti? En wilt u deze bij een officiële ZAR-importeur aanschaffen? In Nederland zijn een select aantal officiële aanbieders te vinden, die u gegarandeerd kundig kunnen voorlichten over alle soorten modellen en welke ZAR het beste bij u en uw persoonlijke wensen en mogelijkheden past. Bovendien bent u bij hen verzekerd van betrouwbaar advies en betrouwbare, erkende producten. De boten van ZAR zijn niet alleen een lust voor het oog, maar glijden ook nog eens zeer gladjes over het water. Interesse om een ZAR-boot te kopen? Ga eens langs bij een officiële ZAR-importeur bij u in de buurt.