Andeko
Image default
Sport

Personal trainer Ede

Laatst zocht ik naar een personal trainer Ede en kwam ik de website van Van Schaik Personal Training tegen. Ik heb namelijk als doel om gezonder te gaan leven. En het daarbij behorende resultaat van dat ik op die manier minder last heb van stress. Want dat heb ik momenteel namelijk wel. En graag wil ik dat veranderd hebben natuurlijk! Omdat iemand anders die ik daarover sprak daar ook last van heeft, hebben wij overlegd wat voor mij zal helpen. En zij gaf toen aan dat ze naar een personal trainer is gegaan. En die zich daarop focust. Niet alleen op het krijgen van spiermassa bijvoorbeeld. Maar omdat ik niet bij haar in de buurt woon, moest ik op zoek gaan naar mijn eigen personal trainer. In de buurt van Ede.

Personal trainer Ede zoeken

Op het internet ben ik op personal trainer Ede gaan zoeken. En al gauw kwam ik de website van Van Schaik Personal Training tegen. Daar las ik dat zij gespecialiseerd zijn in het aanpakken van een leefstijl van iemand. Precies wat ik dus zoek! En ook werden er verschijnselen opgesomd waar ik momenteel last heb. En dan doel ik op dingen zoals stress, het continu vermoeid zijn en dus geen rust kunnen pakken. Omdat ik hier zeker in geïnteresseerd ben om dat allemaal te verbeteren, besloot ik contact op te nemen met deze personal trainer uit Ede.

Van Schaik Personal Training

Ik belde naar Van Schaik Personal Training toe. En heb vervolgens gesproken over de situatie. De personal trainer gaf direct alles te begrijpen en stelde voor om een afspraak in te plannen. Ik ben daar dan ook naartoe gegaan en wij hebben alles doorgenomen. Dingen wat betreft de werkwijze van hen en wat de doelen zijn.

Volgende week gaan we beginnen!