Andeko

mei 30, 2016 Auto

Waarom garage Ede

Al van jongs af aan woon ik in Ede en nu zoek ik een garage Ede en kwam ik bij garage Ottink uit. Ik zoek een garage te Ede omdat ik sinds kort een eigen auto heb en daar graag wat aan wil laten sleutelen en ik zou het onderhoudt graag in handen willen leggen van garage Ottink. Ik kwam bij Ottink terecht na wat navraag bij vrienden. Maar uiteindelijk viel mijn oog op een banner op een website welke ik bezocht. Ik besloot de garage dus eens op te bellen om een afspraak te maken voor een onderhoudsafspraak. Wil je weten waarom ik gekozen heb voor garage Ottink in Ede? Lees dan deze blog door.

Over Autobedrijf Ede

Autobedrijf Ede is onderdeel van AD autobedrijf. Ottink’s Auto Service is een hoogwaardig garagebedrijf. Gericht op het repareren van personenauto’s en lichte bedrijfswagens in de regio Ede. Maar ook als je niet in de regio Ede woonachtig bent kan je terecht bij een AD Autobedrijf. Dit is namelijk een formule dat door heel Nederland gehanteerd wordt. AD Autobedrijf Ottink’s krijgt ondersteuning op het gebiedt van Uitgebreide technische ondersteuning, Continue bijscholing en opleidingen, het delen van kennis en kunde en het vergroten van innovatiekracht.

Bij Autobedrijf Ottink kan je terecht voor veel onderhoudt gerichte reparaties. Denk aan AKP keuring, diagnose keuring, winterbanden, trekhaak, ruitenwissers, uitlijnen en balanceren en leasen en onderhoudt. De diensten die zij leveren zijn zo divers en zijn er zo veel dat voor mij de keuze voor autobedrijf Ottink niet heel moeilijk was.

Contact

Ik besloot de garage op te bellen voor een afspraak. Op de afgesproken dag bracht ik mijn auto naar de garage toe om deze eens goed na te laten kijken. Echter na die controle bleken de remmen van enorm slechte kwaliteit. Gelukkig kon garage Ede deze nog die week repareren tegen een extreem scherpe prijs. De kwaliteit was super en de prijs dus ook.

Zoek jij een garage in de buurt van Ede of elders? Kijk eens op adautobedrijf.nl