Andeko
Image default
Auto

Zo laat je elke auto weer glimmen!

Reinigen van interieur en exterieur van je auto

Het is belangrijk om met regelmaat het interieur en exterieur van je auto te reinigen. Zo verleng je niet alleen de levensduur van je auto, maar zit je ook in een frisse mooie schijnende auto. De buitenkant van je auto reinigen doe je niet alleen met water en wat shampoo. Daarmee doe je de auto tekort. Wanneer je het goed wilt doen dan begin je altijd met het wegspuiten van het grove vuil. Hiermee voorkom je dat er krassen in het lak komen, wanneer je gaat boenen met een doek als de shampoo erop zit. Als je de shampoo hebt gebruikt en de wagen hebt schoongespoten dan kan je daarna een polijstmiddel gebruiken, zodat je auto weer schijnt. Daarna ga je beginnen met de velgen.

De velgen goed reinigen

De velgen reinigen vraagt ook om een goede aanpak. Daarom hebben we een aantal goede tips voor je, zodat ook de velgen zorgen voor een goede uitstraling. Je kan de velgen het beste schoonmaken met een velgenreiniger. Deze vind je terug in het assortiment van Truckwash1! Na gebruik van de velgenreiniger kan je velgen borstelen en wassen om ze vervolgens weer af te spuiten. Tip: maak de velgen alleen schoon wanneer deze afgekoeld zijn en het liefst in de schaduw. Pas ook op met keramische remschijven, want velgenreinigers tasten deze aan.

Het interieur van je auto reinigen

Als je de buitenkant van de auto hebt gedaan dan begin je met de binnenkant. Iets wat veel mensen vergeten, maar zeker niet onbelangrijk is. Vuil zorgt niet alleen voor een slordige indruk, maar geeft ook vieze geuren af, omdat bacteriën zich ophopen. De reiniging van auto interieur kan je doen met specifieke producten. Zo zijn er speciale producten voor bekleding, het dashboard en de ramen, ook deze vind je terug in het assortiment van Truckwash1!

https://truckwash1.nl/webshop/