Andeko
Image default
Auto

Welke bestelwagen leasen voor de zaak?

Wie een bestelwagen voor het bedrijf wil gaan leasen wordt overspoeld door de vele mogelijkheden op de zakelijke leasemarkt. Er komen steeds meer leasebedrijven bij die zich (ook) richten op de zakelijke markt, waardoor de concurrentie hoger wordt voor deze ondernemingen. Dit resulteert in het lager worden van de leaseprijzen en het groeien van het leaseaanbod. Een bestelwagen leasen kan daarnaast ook in diverse leasevormen, zoals operational lease, financial lease en short lease. Uiteraard is het altijd goed om eerst eens te kijken welke bestelwagen het best past bij jouw onderneming en de doelstellingen.

Een geschikt model zoeken. Auto leasen zzp en Mercedes Vito leasen 

Natuurlijk is het mogelijk om een bestelwagen uit te zoeken op basis van de prijs. Het is dan ook heel aantrekkelijk om zo goedkoop mogelijk een bestelwagen te leasen. Toch is dit niet aan te raden, vooral omdat het ook heel belangrijk is dat de wagen zelf goed aan je wensen en eisen voldoet. Er is nogal een verschil in bestelwagens voor personenvervoer en bestelwagens voor goederenvervoer. Als jij met je bedrijf uitsluitend personen vervoert, dan heb je niets aan een bestelwagen met een grote laadbak. Je moet dus een geschikt model zien te vinden voor jouw bedrijfsactiviteiten. Peugeot Expert lease zou zomaar eens de juiste keuze voor jou kunnen zijn. Er zijn namelijk mogelijkheden voor personenvervoer en goederenvervoer binnen de varianten van de Peugeot Expert.

Drie verschillende lengten

Peugeot houdt van het cijfer drie, blijkbaar, want de Peugeot Expert is beschikbaar met drie lengtematen voor de laadbak wanneer je kiest voor de variant voor goederenvervoer. Daarnaast zijn er binnen Peugeot Expert lease ook drie verschillende carrosserieën beschikbaar. Dit resulteert natuurlijk in een ruime keuze aan varianten, waardoor je alle gelegenheid hebt om de beste uitvoering te kiezen voor jouw bedrijf. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden in diverse prijsklassen.

https://www.autoleasenzzp.nl/superdeals/mercedes-vito-leasen