Andeko
Image default
Bedrijven

De haartrends van 2019

Elk jaar zijn er nieuwe kapsels die helemaal in de mode zijn, Onekappers kapsalon Delft is helemaal op de hoogte van deze trends. In dit artikel zullen de meest voorkomende trends van 2019-2020 worden genoemd zodat ook jij helemaal up-to-date bent. 

We beginnen met de boblijn, een kapsel dat terug is van weggeweest. Tegenwoordig hebben veel celebraties dit kapsel en waarschijnlijk een van de grote redenen dat het nu weer zo razend populair is. 

Tegenwoordig is het ook heel hip wanneer je haar er grijs uitziet. Grijs haar wordt steeds populairder en wordt niet meer verstopt. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een zilvershampoo om het grijze effect te vergroten. 

Ook worden er weer steeds meer accessoires in het haar gebruikt zoals grote klemmen en spelden. Deze accessoires komen terug en in verschillende soorten en maten, ook de bling bling is op dit gebied weer helemaal in. 

Ook het hoge knotje komt weer helemaal terug. Het is wel de bedoeling dat je knotje niet helemaal netjes is, je knot mag best een beetje in de war zitten. Voor wat extra structuur kun je op het einde wat haarlak gebruiken. 

Volume in je haar is ook iets wat dit jaar weer terugkomt. Je kan voor meer volume in je haar wat droogshampoo aan brengen of je kan ervoor kiezen om een textuur poeder in je haar aan te brengen. Hoe groter je haar, hoe beter. 

De pixie cut komt ook weer terug, dit is een kort, warrig geknipt kapsel. Lekker makkelijk, hierdoor ben je niet veel kwijt aan het stijlen van je kapsel. 

Pastelkleuren zien we ook steeds meer terugkomen. Hiermee bedoelen we niet de felle pastel kleuren maar de pastelkleuren die er al faded uitzien zodra je de kapsalon verlaat.  

Neem voor deze hairtrend Delft gerust een bezoekje aan kapsalon OneKappers. 

http://onekappers.nl