Andeko
Image default
Bedrijven

Waarom ronde labels van etiketten.nl?

Bent u op zoek naar labels voor uw webshop of winkel? Dan zijn ronde labels misschien wel wat u zoekt. In deze blog vertellen we u alles over ronde labels/etiketten. Zo gaan we in op het verschil tussen ronde en standaard etiketten, de voordelen van ronde labels en waarom etiketten op rol een aanrader zijn.

Belang van etiketten voor uw bedrijf

Labels en etiketten zijn zeer belangrijk voor ondernemingen en organisaties. Ze helpen namelijk bij het organiseren en identificeren van producten. Dit voor eigen voorraad, maar ook bij het verkoop en verzenden van producten. Labels en etiketten worden daarom vaak ook gezien als marketingtool. Een product wat mooi is ingepakt en wat goed gelabeld is, wordt vaak al met enthousiasme in huis gehaald. Dit kan allemaal helpen bij de ervaring van de consument bij uw producten.

Waarom de ronde vorm?

De meeste leveranciers van etiketten hebben verschillende vormen in het assortiment. De meeste labels zijn rechthoekig of vierkant. Dit zijn de standaard labels die al jaren lang worden geproduceerd. Maar dit betekent niet dat u als bedrijf of webshop dit ook moet doen. Ronde labels zijn namelijk ook een mooie optie. De vorm is namelijk origineel en u onderscheidt zich hiermee al met concurrenten. Dit zorgt mogelijk voor een hoog attentiegehalte bij de consumenten.

Ronde labels worden daarom vaak gebruikt voor reclame-uitingen en het plaatsen van logo’s op verpakkingen. Naast drukken op pakketten zijn ronde labels ook uitermate geschikt als sticker voor op het raam of voor op een andere plek.

Bestel uw ronde labels op rol

Het beste kunt u labels bestellen op rol. Het grootste voordeel hiervan is dat het scheelt in de kosten. U kunt namelijk etiketten en labels bestellen per stuk, maar als u rollen besteld in grotere aantallen krijgt u vaak staffelkortingen. Staffelkorting betekent: Hoe meer u bestelt, hoe meer korting u krijgt. Verder zijn ronde labels op rol ook makkelijk te plaatsen in een eventuele etikettenprinter. Dus als u deze heeft, is dit ook handiger voor het drukken. Heeft u nog geen printer? Dan kan het ook handig zijn om een package deal te bestellen. Dit is een etikettenprinter inclusief een aantal etiketten op rol. Hiermee kunt u ook kosten besparen.

Let op! Vergeet niet om…

Er zijn een aantal punten waar u op moet letten bij het labels bestellen. De belangrijkste punten hebben we hier voor u op een rijtje gezet:

  • Wordt het materiaal in eigen productie gemaakt? De kwaliteit bij deze leveranciers ligt vaak hoger!
  • Kies de juiste hoeveelheid! Het zou zonde zijn als u na een zeer korte tijd al met een te kort zit.
  • Voldoen de labels aan de eisen van transportdiensten? Onder ander Postnl en DHL hebben bepaalde eisen bij de labels en etiketten. De meeste leveranciers geven duidelijk aan of ze voldoen aan deze eisen.