Andeko
Image default
Kinderen

10 leuke babyshower spel ideeën.

Om een onvergetelijke babyshower te organiseren kunnen spellen uiteraard niet ontbreken! Er zijn talloze leuke spelideeën voor een babyshower om de sfeer te verhogen en de gasten te vermaken. Hier in deze blog zijn een aantal enkele populaire babyshower spelletjes vernoemd zoals:

1. Babyvoedselproeverij: Laat gasten raden welk soort babyvoedsel ze proeven terwijl ze geblinddoekt zijn. Je kunt verschillende smaken babyvoedsel in potjes presenteren en zien wie de meeste smaken kan raden.

2. Luierwedstrijd: Laat de gasten luierpoppen maken met luiers, babykleding en andere benodigdheden. De leukste of meest creatieve luierpop wint een prijs.

3. Baby Bingo: Maak bingokaarten met babygerelateerde items in plaats van getallen. Terwijl de cadeaus worden geopend, kunnen gasten de items afstrepen op hun kaarten. De eerste die een rij of kolom vol heeft, wint een prijs.

4. Raad de buikomvang: Laat de gasten raden hoe groot de buik van de aanstaande moeder is door lint of garen af te knippen op de geschatte grootte. Degene met de meest nauwkeurige schatting wint.

5. Babynamenwedstrijd: Laat de gasten suggesties doen voor babynamen en bespreek ze met de aanstaande ouders. Dit kan leiden tot interessante en grappige discussies.

6. Windelloterij: Laat gasten raden hoeveel luiers er in een taart van luiers zitten. De persoon die het juiste aantal raadt of er het dichtstbij zit, wint een prijs.

7. Babyfotoquiz: Vraag de gasten om babyfoto’s van zichzelf mee te nemen en laat anderen raden wie wie is. Dit kan een leuke manier zijn om herinneringen op te halen.

8. Woordzoeker: Maak een woordzoeker met babygerelateerde woorden en geef deze aan de gasten om op te lossen.

9. Voorspel het geslacht of de geboortedatum: Laat gasten raden of de baby een jongen of meisje wordt en wanneer de baby geboren zal worden. Dit kan later een leuke herinnering zijn om te vergelijken met de werkelijke gebeurtenis. Doe dit door middel van leuke babyshower invulkaarten.

10. Babyshower-quiz: Stel een quiz samen met babygerelateerde vragen en laat de gasten strijden om te zien wie de meeste vragen correct kan beantwoorden.

Deze babyshower spelideeën zijn slechts een startpunt. Je kunt ze aanpassen aan de voorkeuren van de aanstaande moeder en de gasten, en ze combineren om de babyshower nog leuker te maken. Vergeet niet om leuke prijzen te regelen voor de winnaars om de competitie wat spannender te maken. 

https://babyshowersss.nl