Andeko
Image default
Kinderen

Logisch denken voor bouwpakketten

Er bestaan verschillende soorten bouwpakketten, zoals mooie robot bouwpakketten en rc bouwpakketten. Dit soort bouwpakketten zijn vaak bestemd voor kinderen vanaf 7 jaar. Daarnaast stimuleren ze het logisch denken en fijne motoriek van kinderen. Ook kan het creativiteit naar boven brengen bij een kind. Het is dus eigenlijk educatief speelgoed. In eerste instantie zou je je afvragen wat een kind kan leren van een robot bouwpakket. Maar een kind kan hier meer van leren dan dat je zou denken. Na het bouwen is het kind nog niet uitgespeeld. De robot is namelijk bestuurbaar en daarnaast is het vaak een bestuurbare robot en robot auto in één. Dubbel plezier dus. 

Bij twijfel: neem een robot

Als je twijfelt tussen een robot bouwpakket en een rc bouwpakket, dan is het aan te raden om een robot bouwpakket te nemen. Dit pakket bestaat namelijk zowel uit een robot als uit een auto. Een rc bouwpakket bestaat slechts uit een auto. Een robot bouwpakket is een 2 in 1 pakket. Een kind zou langer van dit pakket plezier kunnen beleven, omdat hij/zij er op 2 verschillende manieren mee kan spelen. Na het bouwen van het pakket kan het kind zowel een robot besturen als een auto. Dit betekent dus langer plezier hebben, omdat je er meer mee kunt doen.

Wat is het assortiment

Het assortiment van robot bouwpakketten is wel iets kleiner dan het assortiment van rc bouwpakketten. Het robot bouwpakketten assortiment bestaat uit 5 soorten robots. De kleuren zijn ook beperkt vergeleken met de rc bouwpakketten. De robots bestaan uit de volgende kleuren: wit, geel en zwart. Het zijn wel hele neutrale kleuren wat elk kind wel leuk zou vinden, ongeacht het geslacht van het kind. Vergeet niet dat dit zowel bestemd is voor jongens als voor meisjes. Iedereen kan plezier beleven met speelgoed zoals robot bouwpakketten of rc bouwpakketten.