Andeko
Image default
Auto's en Motoren

Privé auto leasen

Ontdek de voordelen van prive auto leasen
Of u nu reist, werkt, geniet van uw vakantiebestemming of uw auto vervangt, prive auto leasen via XLEasy.nl is een zeer voordelige en economische optie. Als u deze optie nog niet kent, ontdek dan in dit artikel de belangrijkste voordelen bij de keuze voor prive auto leasen. Kijk eens!

U bent vrij van onderhoud
Elk voertuig moet regelmatig worden gecontroleerd, wat vrij duur kan zijn. Wanneer u ervoor kiest om een prive auto leasen bent u vrij van deze kosten, aangezien de autoverhuurbedrijven altijd de auto’s in goede staat houden.

U kunt verschillende voertuigen uitproberen
Dat is zonder twijfel een ongelooflijk voordeel voor autoliefhebbers. U kunt de meest geschikte automodaliteit voor uw reis kiezen. De mogelijkheden zijn groot en variëren van de eenvoudigste tot de meest luxueuze modellen.

Meer vrijheid voor u en uw gezin
U kunt zich verplaatsen waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast kun je routes afwisselen, naar je favoriete liedjes luisteren en stoppen om de zonsondergang te bekijken, dingen die je bijvoorbeeld niet met het openbaar vervoer kunt doen.

Vereiste zorg bij het huren van een voertuig
De zorg die u moet nemen met het gehuurde voertuig is hetzelfde als wanneer de auto van u was.

Het verschil is dat het niet van jou is, zodat je uiteindelijk een vergoeding moet betalen als je het beschadigt.

De verhuurder voert bij de levering van het voertuig het keuringsrapport uit – een even belangrijk document als het contract – dat bestaat uit een beschrijving van de voorwaarden van het voertuig, zoals verf, banden, motor en glas, bijvoorbeeld.

Het helpt de verhuurder om te controleren of er al dan niet schade aan het voertuig is veroorzaakt door de huurder, die aan de huurovereenkomst is gehecht.

In geval van schade aan het voertuig, is het de huurder die de kosten moet dragen, zelfs in geval van ongevallen of diefstal.

Een manier om in extreme situaties geld te besparen is de verzekeringsdienst.

De autoverhuurbedrijven hebben een dienst voor de bescherming van de verzekering bij onder andere ongevallen en overvallen. Het is voldoende voor de huurder om de franchise van de dienst te betalen.

De verzekering is optioneel, maar aanbevolen.

Huur een voertuig en geniet van uw vakantie met meer rust en kalmte
Prive auto leasen is geen verafgelegen realiteit, aangezien dit alternatief betaalbaarder en levensvatbaarder is geworden. Het openbaar vervoer is niet langer de enige optie voor degenen die geld willen besparen.

Als u een voertuig wilt huren om van de vakantie te genieten of om uw werkzaamheden te versnellen, profiteer dan van de tips en het plezier.

Naast het sparen van geld, heb je in de toekomst geen problemen meer.