Andeko
Image default
Sport

Bodytec training, iets voor u?

U bent te druk met anderen activiteiten om tijd vrij te maken voor sporten. Maar toch wilt u dit wel graag, wat gaat u dan doen? Of heeft u een fysieke beperking waardoor u jammer genoeg niet kunt sporten? Dan hebben wij bij Van Schaik personal training de perfecte oplossing voor u! Naast de andere vele personal trainingen die wij aanbieden, hebben wij namelijk ook de bodytec training

Wat houdt de bodytec training in?

Net hebben we al gezegd dat de bodytec training erg handig is als u weinig tijd heeft om te sporten. Dit komt omdat de bodytec training maar 20 minuten duurt! En deze 20 minuten bodytec training komt dan overeen met ongeveer 3 uur lang krachttraining, dus het scheelt u heel veel tijd! De bodytec training is afkomstig vanuit de topsport en ook wordt dit vaak gebruikt door fysiotherapeuten voor herstel na bijvoorbeeld een knieblessure en voor de revalidatie. Kort gezegd is de bodytec training een hele korte maar toch een hele krachtige training waarbij de spieren worden versterkt door elektrische impulsen. Dit is erg handig omdat zo ook de spieren die normaal erg lastig te trainen zijn gewoon meegetraind worden! Omdat je alle spiergroepen tegelijk traint zorgt de bodytec training voor een betere stofwisseling, u krijgt er een strakke huid van en zelfs cellulitis kan hierdoor afnemen! Allemaal voordelen die u bij een normale krachttraining niet hebt!

Voor wie is de bodytec training geschikt?

De bodytec training is geschikt voor sporters, of zelfs voor topsporters die een hoger niveau willen bereiken. Door de bodytec training valt u natuurlijk ook nog is af en wordt u omvang sterk verminderd. In een korte tijd van maar 20 minuten haalt u dus veel resultaat wat u zeker ook gaat merken. Als u last hebt van bijvoorbeeld rug- en nekklachten of spataders is de bodytec training ook voor u heel geschikt!

Bent u benieuwd geworden naar de bodytec training? Op onze website www.vanschaikpersonaltraining.nl kan u veel informatie vinden over deze manier van trainen. Ook kunt u daar een gratis proeftraining aanvragen zodat u zelf kan ervaren hoe de training in zijn werk gaat!