Andeko
Image default
Woning en Tuin

Heb jij een nieuwe deurklink nodig?

Deurklinken zijn erg bepalend voor de oogopslag van een deur. Als de deurklink van de deur vol zit met krassen en andere beschadigingen, dan is het tijd voor een nieuwe! Ook als je het interieur van de woonkamer hebt veranderd in een andere stijl kan het een goed idee zijn om een nieuwe deurklink aan te schaffen.

Zo kun je van jouw kamer en de deur heel eenvoudig één mooi geheel maken. Lees hieronder meer tips over deurklinken en waar je deurklinken kunt kopen.

Moderne en antieke deurklinken

Wat voor deurklink je wilt kopen hangt natuurlijk af van de stijl van de ruimtes waartussen de deur staat en wat voor deur je hebt. Als jij een deurklink voor een schuifdeur zoekt, is het bijvoorbeeld leuk om een knopje te nemen.

Bij een klassieke inrichting zal een porseleinen knopje erg mooi staan. Wanneer je op zoek bent naar wat apartere deurklinken zoals hiervoor genoemd, dan kun je zoeken op veilingsites. Daar worden moderne deurklinken verkocht, maar kun je ook terecht voor antieke deurklinken. Plaats een goed bod en weet hangt die mooie deurklink binnenkort wel aan jouw deur!

Bouwmarkten en speciaalzaken

Naast zoeken op veilingsites kun je ook naar de grote bouwmarkt gaan. Daar verkopen ze veel verschillende deurklinken en vind je er vast een die goed bij jouw deur en interieur past. Heb je wat meer geld over voor een mooie deurklink? Ga dan naar een speciaalzaak voor deuren en deurbeslag. Daar verkopen ze kwalitatief goede deurklinken en kun je ook terecht voor sloten en beveiligingssystemen. Voor antieke deurklinken kun je ook nog naar rommelmarkten gaan en daar rondsnuffelen tot je jouw perfecte deurklink gevonden hebt. Het grote voordeel daarvan is dat er vaak af te dingen valt op de toch al lage prijs.