Andeko
Image default
Vakantie

Luxe campings in Zeeland

“Luctor et emergo”, of in gewoon Nederlands: “Worstel en kom boven”. Dat is het credo van de provincie Zeeland. Officieel slaat dit credo op de strijd tegen de Spanjaarden, maar voor veel mensen staat deze zin voor de eeuwige strijd van de Zeeuwen tegen het water.

Kamperen is volgens veel mensen ook zoiets waar de slogan betrekking op zou kunnen hebben. Misschien zien ze de voordelen van kamperen niet. Het is ook moeilijk uit te leggen als je het niet meegemaakt hebt. Kamperen als vorm van ultieme vrijheid, lekker in de natuur. Een praatje met de buren en dan heerlijk ontspannen. Misschien is het iets waar je mee opgegroeid moet zijn.

Als je grootgebracht bent met hotelvakanties is het te begrijpen dat je niet snapt waarom mensen ervoor kiezen ergens te verblijven waar ze geen eigen badkamer hebben en geen fatsoenlijk bed om in te slapen. En laten we wel wezen, soms kan kamperen een hele worsteling zijn.

Naar de camping zonder gedoe

Gelukkig is er tegenwoordig een luxe vorm van kamperen. Een vorm waarbij je niet zelf je hele kampeeruitrusting hoeft mee te zeulen, op te bouwen en in te richten. Een manier om te genieten van een camping in Zeeland, maar dan wél met privésanitair en een echt bed. Glamping, heet dat.

Kies voor een verblijf op een camping in Zeeland en slaap in een ruime glampingtent, een stacaravan of zelfs een huisje op het Zeeuwse strand! Ga voor een luxe 5-sterrencamping, een familiecamping of een minicamping.

Voor iedereen een luxe camping

Wie je ook bent en wat je ook zoekt op je vakantie, in Zeeland is er een luxe camping die bij je past. Oók als je een verstokte hotelganger ben. Probeer dit jaar gewoon eens iets nieuws. Ga lekker kamperen.Begin je zomervakantie op www.glampings.com en boek direct.

Geniet van het vrije gevoel, maar dan mét comfort. Geniet van de camping in Zeeland.