Andeko
Image default
Vakantie

Rondreis Israël

Israël Idoed Reizen stelt u in de gelegenheid om een prachtige en nooit meer te vergeten Rondreis door Israël te maken. Elke rondreis die wij hebben samengesteld nodigt uit tot verdieping. Ook wanneer u al precies weet welke bezienswaardigheden u graag een bezoek wilt brengen, weten wij u toch altijd extra te verrassen. www.vrijetijdsite.nl

Wanneer u bijvoorbeeld altijd al had willen kennismaken met het dagelijks leven van het Joodse volk, kunnen wij u deze unieke ervaring laten beleven. Het is een unieke ervaring, omdat geen enkel ander reisbureau u dit kan bieden.

Met een christelijke rondreis door Israël proeft u de geschiedenis

Het is heel bijzonder dat u tijdens uw rondreis door Israël via Israël Idoed Reizen kennis kunt maken met Joodse mensen in hun natuurlijke habitat. U wordt gastvrij bij hen thuis ontvangen om samen met hen de sabbat te beleven. De sabbat is voor het Joodse volk een religieuze rustdag. Op deze dag wordt niet gewerkt. De geschiedenis van de tweede wereldoorlog heeft veel indruk gemaakt op vele mensen. Tijdens deze unieke rondreis door Israël wordt u in contact gebracht met mensen die de Holocaust overleefd hebben. Zij leven nu vredig en in alle rust in verzorgingstehuizen die door Nederlandse mensen zijn opgezet.

Unieke ervaringen tijdens uw rondreis door Israël

Ook krijgt u de voetsporen van Abraham, Ruth en David te zien. Maar ook krijgt u kibboetsen te zien. Een kibboets is een landbouwnederzetting. Tijdens deze unieke christelijke rondreis door Israël krijgt u ook meer informatie over het leven aan de Libanese grens. U maakt kennis met Nati Rom. Hij is een jonge Joodse pionier. De wereld ziet Joodse leefgemeenschappen als illegale nederzettingen. Hij zet zich met hart en ziel in voor specifiek deze leefgemeenschappen. Op de berg Karmel maakt u kennis met Druzen. Een beweging die is ontstaan als een van de vele mystieke stromingen in de middeleeuwse sjiitische islam. De berg Karmel is één van de aantrekkelijkste bergen van Israël. Met aan de voet van de berg de grot die aan de profeet Elia is toegewijd.

Israël Idoed Reizen regelt bij elke rondreis door Israël uiteraard begeleiding door een deskundige Nederlands sprekende gids en een ervaren chauffeur.