Andeko
Auto

Ceramic Pro om jouw auto te beschermen

Oh jee, daar zit alweer een kras op de mooie laklaag van uw auto. Het is algemeen bekend dat u als autobezitter ontzettend voorzichtig moet zijn met de buitenkant van uw auto, het minste of geringste kan al een dure kras of lelijke veeg veroorzaken. Wij bij Le Duc Detail & Styling kunnen u helpen om uw auto optimaal te beschermen, wij zijn namelijk één van de exclusieve Ceramic Pro dealers in Nederland! Ceramic Pro is dé uitgelezen techniek waarmee uw auto optimaal beschermd kan worden tegen krassen, UV-straling, warmte en chemicaliën.

Ceramic Pro biedt permanente bescherming

Ceramic Pro is een techniek van lakbescherming die gebruik maakt van een unieke glascoating die allerlei soorten oppervlakken kan beschermen. Bestaat de buitenkant van uw auto uit kunststof, aluminium, textiel, leer of verf? Geen probleem! Ceramic Pro is speciaal ontwikkeld om alle oppervlakken te kunnen beschermen! Ceramic Pro is zelfs zo gemaakt dat uw auto ook tegen graffiti beschermd is! Het materiaal waaruit Ceramic Pro gemaakt is werkt waterafstotend, is hittebestendig en beschermt tegen UV straling, oxidatie, corrosie en chemicaliën! Daarnaast zal uw auto er ook nog eens voor jaren als nieuw uitzien. Ceramic Pro zorgt namelijk niet alleen voor een permanente bescherming van de laklaag van uw auto, maar ook nog eens voor een diepe glans waardoor het lijkt alsof uw auto gisteren nog uit de showroom is gereden.

Vakkundige behandeling

Bij ons kunt u goed terecht voor een Ceramic Pro behandeling voor uw auto. We zijn in bezit van alle benodigde certificaten die garant staan voor professionele en getrainde vakmensen die de speciale coating van Ceramic Pro nauwkeurig en volledig kunnen aanbrengen. Ceramic Pro is een vrij nieuwe techniek die gebruikt wordt om auto’s te beschermen, dus wij zijn op dit moment nog een van de weinige Ceramic Pro dealers in Nederland die u kunnen helpen uw auto zo volledig mogelijk te beschermen. Voor een exclusieve behandeling van uw auto met Ceramic Pro, moet u daarom bij ons zijn! Ontzettend veel tevreden klanten rijden nu al rond in hun auto met een ongeëvenaarde bescherming van Ceramic Pro. Waarom wacht u nog?

Gerelateerde artikelen

Welke eigenschappen moet een koerier in Utrecht hebben?

Een operational leaseauto, de voordelen

Ontvang nog een mooi bedrag voor je auto