Andeko
Image default
Woning en Tuin

Perfecte raambekleding voor ons kantoor

Vorig jaar in juni kregen wij als eerste te maken met raambekleding voor ons kantoor (klik hier voor de website). Het werd steeds warmer buiten en de zon ging steeds feller schijnen. Op een gegeven moment werd het werken voor ons onmogelijk. Wij konden onze beeldschermen niet meer zien door de felle zon, dit was het moment dat wij besloten om rond te gaan kijken naar raambekleding voor ons kantoor. Wij hadden geen enkel idee welke mogelijkheden er op het gebied van raambekleding in combinatie met zonwering waren. Als eerste stap besloten wij om een aantal bedrijven te benaderen en hen te vragen naar de mogelijkheden voor ons kantoor. Vrij snel kwamen we bij een bedrijf uit dat ons erg goed kon helpen.

Goede service met de raambekleding voor ons kantoor

Het bedrijf dat ons zo goed kon helpen met de raambekleding voor ons kantoor, was M+N Projecten. Zij vertelden ons gelijk dat zij diverse mogelijkheden hadden op het gebied van raambekleding én zonwering. Daarnaast vroegen zij ons ook hoe het zat met de warmte in ons kantoor. Een erg warme ruimte bevordert het werken namelijk niet en M+N Projecten vertelde ons dat er ook mogelijkheden zijn voor een combinatie van raambekleding, zonwering én warmtewering. Voor ons klonk dat als muziek in de oren en samen zijn wij in gesprek gegaan om de mogelijkheden voor ons te bespreken.

Paneelgordijnen waren dé oplossing

Tijdens het gesprek met M+N Projecten zijn wij tot de conclusie gekomen dat paneelgordijnen het beste bij ons kantoor paste. Toen wij dit hadden ontdekt, waren wij natuurlijk ook erg benieuwd naar de prijzen. Van onze werkgever kregen wij namelijk een bepaald budget en deze was helaas niet al te ruim. Tot onze verbazing viel de prijs van de paneelgordijnen echt ontzettend mee en paste dit zelfs prima binnen ons budget! Daarnaast werden alle paneelgordijnen ook nog eens op maat gemaakt en door M+N Projecten bij ons geïnstalleerd!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Al met al kunnen wij zeggen dat wij enorm tevreden zijn over de service en de prijs-kwaliteit verhouding van M+N Projecten. Wij zouden dit bedrijf zeker aan anderen aanraden en wij hebben nadat onze paneelgordijnen zijn geïnstalleerd, nooit meer last gehad van de felle zon of hoge temperaturen binnen ons kantoor!