Andeko
Image default
Vakantie

Azuurblauwe zee en spierwitte stranden?

Bora Bora, alleen de naam al heeft iets magisch. Bora Bora en Tahiti zijn een onderdeel van Frans-Polynesië, een droombestemming voor velen. All Over Tours heeft deze reisbestemmingen al regelmatig bezocht en zij kunnen je alles vertellen over de beste plekjes in dit gebied. Logeren in een bungalow op het water, een rondreis met de kinderen of trouwen op Bora Bora, het is allemaal even sprookjesachtig. Op de eilanden kun je heerlijk genieten van de natuur, de puurheid en de rust. Maar als je meer wilt zien, ook dan zijn er mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld met een boot mee naar plekken die alleen via het water toegankelijk zijn. Waar je ook voor kiest, de verhalen en foto’s voor thuis zullen indrukwekkend zijn.

Bijzonder Afrika

Ook Afrika is een bestemming om nooit te vergeten. Afrika heeft een vriendelijke bevolking, fascinerende culturen en prachtige ongerepte landschappen. Je kunt bijvoorbeeld wild spotten op safari in Zuid-Tanzania en vervolgens genieten van het spierwitte strand met helder water op het idyllische Mafia Island. Wat dacht je van een vlieg- of ballonsafari in Zambia of een kano safari in Botswana?

All Over Tours kent de juweeltjes

All Over Tours heeft 14 jaar woonervaring in Afrika en kent het continent, en de verborgen juweeltjes als geen ander. Als je graag individuele reis wilt maken die precies op jouw wensen is afgestemd, zit je met onze ‘Afrika reizen op maat’ zeker goed. Het maakt niet uit of je een unieke reis wilt maken met z’n tweeën of op safari met het hele gezin; All Over Tours regelt je droomreis van begin tot eind.

https://www.allovertours.nl/