Andeko
Image default
Vakantie

Plekken in Milaan waar je nog nooit van gehoord hebt

Milaan is één van de weinige steden in de wereld dat echt een centrum voor mode en design is. De stad ligt in de Italiaanse regio Lombardije. Naast de fashion en design bevat de stad een groot cultureel en religieus erfgoed. Dit alles maakt Milaan één van de meest gewaardeerde en bezochte steden in de wereld. De stad wordt jaarlijks door meer dan honderdduizenden toeristen bezocht.

Als je in Milaan bent wil je geen tijd verspillen. Huur een auto en ontdek één van de beste sightseeings van de wereld. Je zult versteld staan. U kunt de auto ophalen op de luchthaven, bekijk hier de prijzen: https://www.autoitaly.nl/nl-luchthaven-milaan-malpensa/. Welke fantastische plekken heeft Milaan?

Dit moet je zeker doen als je Milaan bezoekt:

Jezelf entertainen bij La Scala Opera

Dit is één van de grootste opera’s van de wereld. Kies een mooie avond uit om deze plek te bezoeken en luister naar de Opera, gezongen door de meest prominente operazangers ter wereld.

  • De prachtige stemmen gecombineerd met de magnifieke plek La Scala geven je het gevoel alsof je door de tijd reist. Het is een ervaring die je niet meer vergeet.
  • Als je van Opera’s houdt zal dit één van de beste dagen van je leven zijn.

Picknicken in Parco Sempione

Achter het Sforzesco Kasteel ligt één van de meest mooie parken. Geniet van een picknick met geliefden terwijl een koel briesje je haar streelt en het zonlicht je huid verwarmt. Deze ervaring vergeet je niet meer.

Wat is er beter dan in rust de omgeving om je heen observeren terwijl je geniet van je broodje?

Door Brera District wandelen

Dit is een traditioneel gebied tussen Borgonuovo en Broletto. Je vindt er prachtige restaurants en leuke cafés waar je het beste eten en de lekkerste wijn proeft. Ook kom je veel plekken tegen om te ontdekken, zoals kunstgalerijen.

Kies een plekje op een terras, nip van een fijne wijn en geniet van het geweldige eten terwijl je de prachtige cultuur van Milaan observeert.

Shoppen bij Grand Gallery

Op het eerst gezicht geloof je waarschijnlijk niet dat dit een winkelcentrum is. Waarschijnlijk denk je eerder aan een kasteel. Dit is echter de beste plek in Milaan om te gaan shoppen! Je vindt er kleren van de meest extravagante merken.

Bezoek het Sforzesco Kasteel

Dit historische gebouw is rond 1370 gebouwd en een aantal keer gerenoveerd. Zodra je hier binnenstapt krijg je een idee hoe het leven van een heerser eruit zag.

  • Het kasteel heeft prachtige tuinen, maar deze vallen in het niet bij de geweldige fontein.
  • De fontein is de meest magnifieke die je ooit zult zien.

Daarnaast kom je een aantal kleine musea tegen die je meer leren over de geschiedenis van het kasteel.

De ervaring in Milaan is fantastisch! In feite is er zoveel te zien en te doen in Milaan dat je het gevoel krijgt dat het een heel apart land is. Houd wel je eigen budget in de gaten als je gaat shoppen.

https://www.autoitaly.nl