Andeko
Image default
Auto's en Motoren

3 redenen om te kiezen voor Flushed

Flushed is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het spoelen van automaten, ook wel flushen genoemd. Momenteel heeft Flushed een locatie in Woerden. Hier kunt u uw automaat laten spoelen door professionals. Er zijn meerdere plekken waar u uw automaat kan laten spoelen, maar Flushed is geheel uniek. Wij hebben 3 redenen op een rij gezet waarom Flushed de perfecte keuze is voor het spoelen van uw automaat.

Gespecialiseerd in automaat spoelen

Flushed is uniek in de zin dat wij ons volledig focussen op het spoelen van automaten. Wij zijn geen garage en doen dus niet aan reparaties of andere activiteiten zoals tuning. Het grote voordeel hiervan is dat wij al onze tijd en energie kunnen stoppen in het spoelen van automaten. Wij zijn al een lange tijd aan het spoelen en hebben daardoor een enorm brede kennis met betrekking tot het spoelen van automaten. Flushed werkt met een team van spoelers dat zeer professioneel te werk gaat en ook volledig gespecialiseerd is in het spoelen van automaten. Tijdens het spoelen kunt u kijken hoe deze spoelers te werk gaan. Bij Flushed maken wij gebruik van ons eigen gespecialiseerde oliemerk, deze olie levert de beste kwaliteit en laat uw automaat optimaal presteren. 

Geoptimaliseerde methode

Bij Flushed spoelen wij uw automaat via de Flushed methode. Deze methode is jarenlang geoptimaliseerd:

  • De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelomvormer wordt gereinigd.

  • De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties.

  • 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd.

  • De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. 

  • Wij werken op een zodanig milieuvriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat.

Door gebruik te maken van deze professionele methode, wordt de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs.

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn erg tevreden over ons. Wij verzorgen een goede service en gaan professioneel te werk. U kunt meekijken bij de monteurs tijdens de spoeling of u kunt verblijven in onze wachtruimte met een WIFI-verbinding. Op klantenvertellen scoren wij een 9.4/10 met 323 reviews, waarvan 99% ons aanbeveelt. Op Google scoren wij een 4.8/5 met 54 reviews. 

Flushed is gespecialiseerd, geoptimaliseerd en verzorgd een professionele service waar klanten erg tevreden over zijn.