Andeko
Image default
Bedrijven

Wat is de invloed van corona op kantoorpanden in Rotterdam?

Misschien hebt u de laatste tijd de cijfers van de bedrijfs huisvestingsmarkt voor het eerste kwartaal van 2020 gezien. Dat lijkt iets te zeggen over de vooruitgang van een kantoor in Rotterdam in de betreffende periode. Om te zien wat de kantoor prijzen doen, kijken we naar de cijfers van het CBS hier kunnen we de meeste actuele informatie vinden. Het is namelijk erg belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen zodat je weet wat je kan verwachten als je een kantoor wilt huren.

Specialist inschakelen

Het is op deze manier te verwachten dat binnen enkele seconden de plannen van specialisten van bedrijfshuisvesting De Mik  weer volledig gereserveerd waren bij opgewonden ondernemers die de kantoorpanden moeten zien. Je wordt hierin ondersteund waardoor het vinden van een geschikt pand een stukje makkelijker wordt.

De mogelijkheden in Rotterdam

We doen er alles aan om een ​​zo breed mogelijk publiek te bereiken. Je pand is namelijk zo belangrijk. Werknemers zijn een stuk productiever wanneer zij werken in een geschikt pand. We zijn fantasierijke tussenpersonen en we garanderen dat het meer waarin we vissen zo uitgestrekt is als redelijkerwijs verwacht mag worden. Een goed idee dus om een bedrijfshuisvesting makelaar in te schakelen.Omdat het een kwestie is van sierlijkheid en verzoek, werkt dit in uw potentiële voordeel.

De juiste prijs voor een kantoorpand

 Zorg ervoor dat u inzicht krijgt in uw geldelijke alternatieven. Schakel een makelaar in, die zal ontdekken welk bedrag u kunt krijgen voor de aankoop van uw kantoorpand en welke prijzen er hier van toepassing zijn. Zij sporen u hierover regelmatig vrijblijvend aan. Kijk daarnaast of er een pand dat beschikbaar is en of je er de rekening voor past. Je wilt immers nooit teveel betalen voor een pand. Vraag ook naar de mogelijke resultaten van donaties. Misschien kunnen andere bedrijven bij staan.