Andeko
Image default
Motor

De mooiste motor kopen in Amersfoort

Ik vond het erg spannend toen ik een motor ging kopen in Amersfoort (klik hier voor de website). Een motor kopen is natuurlijk een vrij grote aankoop en je wilt niet een kat in de zak kopen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Doornekamp Motorsport. Ik kwam er al vrij snel achter dat Doornekamp erg betrouwbaar is op het gebied van motoren en altijd bereid is om het beste en eerlijkste advies te geven als je een motor wilt kopen. Daarnaast heeft Doornekamp in de loop der jaren erg veel ervaring gekregen op het gebied van motoren en het verkopen hiervan. Hierdoor is er een expertise ontstaan die niet te evenaren is.

Persoonlijke service bij het kopen van een motor in Amersfoort

Door de persoonlijke service voelde ik mij veel prettiger bij Doornekamp Motorsport en heb ik dus uiteindelijk hier mijn motor gekocht in Amersfoort. Een ander voordeel dat mij hier erg aansprak, was dat ik hier niet alleen mijn motor kon kopen, maar ook alle accessoires. Alles was aanwezig bij Doornekamp Motorsport, van helmen tot navigatie en van sloten tot onderhoudsmiddelen! In overleg met de adviseur heb ik hier gelijk een aantal accessoires voor mijn motor gekocht, zodat deze gelijk goed uitgerust was.

Scherp geprijsde motorverhuur

Doornekamp Motorsport is niet alleen handig voor mij, maar ook voor anderen die geïnteresseerd zijn in motoren. Zo bieden zij als extra service motorverhuur aan. Hierbij kan je een weekend lang uitproberen hoe het is om op een gave motor te rijden. Daarnaast zijn de prijzen echt heel erg laag. ik wilde namelijk een motor huren voor één dag en was slechts €40,- kwijt!

Eerlijk advies

Persoonlijk vond ik het erg lastig om via internet te bepalen welke motor het beste bij mij zou passen. Ik wilde de motor graag in het echt zien en besloot daarom om langs te gaan in de winkel. Hier werd ik erg vriendelijk ontvangen en heeft een medewerker mij veel verteld over alle verschillende soorten motoren die er stonden. Hij gaf mij ook een eerlijk advies over welke motor hij mij zou aanraden.

Scherpe prijzen!

Een motor kopen bij Doornekamp Motorsport in Amersfoort zou ik zeker aanraden. De medewerkers zijn erg eerlijk en vriendelijk en helpen je graag bij het vinden van de juiste motor. Daarnaast zijn alle motoren zeer scherp geprijsd en van de beste materialen gemaakt!