Andeko
Image default
Dienstverlening

We hadden een mediator in Maastricht nodig

Een mediator wil je eigenlijk nooit nodig hebben, mijn man en ik woonden in Maastricht toen we er beiden achter kwamen dat het huwelijk niet meer werkte. We hadden constant knallende ruzie over de kleinste zaken, we konden het gewoon nergens over een worden. Toen kwam er ineens iets waar we het wel over eens konden zijn, dat we uit elkaar moesten. Daar hield het overigens ook mee op. Ook over alle details van de scheiding konden we het gewoonweg niet met elkaar overeenkomen. Dit veroorzaakte veel extra stress die al bovenop de stress van het scheiden kwam. Samen konden we er niet uitkomen. Toen stelde mijn man voor een mediator te zoeken in Maastricht, lekker dicht bij thuis, om zo onze ruzies aan te pakken. We kwamen uit bij Buitengewoon Mediation. Meer info? https://papa-en-mama.nl/

Buitengewoon Mediation in Maastricht werd onze mediator

Het fijne aan de mediator die we in Maastricht vonden was dat ze ten eerste al begrepen dat we te veel dingen moesten regelen terwijl ons hoofd er gewoon niet naar stond. Zo’n intensieve levensverandering kostte ons beiden al ontzettend veel energie om eraan aan te passen, de mediator hielp ons hiermee terwijl we Maastricht verder niet uit hoefden. De mediator hielp met voor de juridische zaken zorgen, maar ook voor praktische oplossingen zoeken. Ik had me, tot de mediator erover begon, niet eens gedacht dat ik een nieuwe woonruimte nodig had. Ik had al zo lang in dit huis in Maastricht gewoond dat het idee van verhuizen niet eens in me opkwam, de mediator hielp hiermee.

Voor de kinderen werd ook gezorgd

Het vervelendste aspect van de scheiding waren de zorgen die ik me maakte over de kinderen, gelukkig voorkwam de mediator dat de scheiding een ergere vechtscheiding werd dan het al was. Anders hadden de kinderen er nog meer last van gehad en had het proces van zorgverdeling, alimentatie en financiën regelen ontzettend veel langer geduurd. Gelukkig door de mediator konden mijn kinderen in Maastricht blijven wonen en zijn ze elk weekend bij hun vader. Het ouderschapsplan is door de mediator er veel beter uitgekomen dan het zonder mediator ooit had kunnen worden. Hier zullen wij, de ouders van onze kinderen, Buitengewoon Mediation in Maastricht altijd dankbaar voor zijn.