Andeko
Entertainment

Dé ballonartiest voor alle gelegenheden!

Een ballonartiest is verreweg de beste keuze voor een leuk evenement. Als je erover nadenkt is het ook logisch. Ooit iemand gezien die niet blij wordt van ballonnen? Ik dacht het niet. Pieter van Engen is De Ballonnenman en bij uitstek de beste ballonartiest die je kunt hebben voor je evenement. Dit evenement kan werkelijk van alles zijn! Een bedrijfsevenement, een kinderfeestje of een verjaardagsfeest, er is geen enkel evenement waar deze ballonartiest niet geschikt voor is.

Een ballonartiest op een kinderfeestje

Als jouw zoon of dochter jarig is en je wilt ervoor zorgen dat dit verjaardagsfeest een spetterende indruk zal maken op al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes, is een ballonartiest the way to go. Pieter kan op een grappige en vrolijke manier alle gasten entertainen met ballonfiguren waar zelfs jij je over zal verbazen. Voor je het weet wil je zelf ook nog een speciaal voor jou gemaakt ballonfiguur van onze ballonartiest. Alles is mogelijk: flamingo’s, eendjes, krabben en eekhoorns. Jij noemt het, deze ballonartiest kan het maken. Zo gaat iedereen na zo’n kinderfeestje tevreden naar huis, alle kinderen zitten blij op de achterbank van de auto terwijl ze hun nieuwe ballon dier stevig vasthouden, (maar niet té stevig, anders knapt het natuurlijk!) en je zoon of dochter kan zijn of haar geluk niet meer op met zo’n spetterend verjaardagsfeest!

Zelf ballonartiest zijn?

Alles is natuurlijk leuker als je het zelf mag doen, ballonvouwen is daar geen uitzondering op. Pieter kan ook voor een ontzettend entertainende avond zorgen door iedereen zélf te leren ballonartiest te zijn! Hij geeft workshops voor jong en oud, een luchtige activiteit die ook de highlight van elk evenement zal zijn. Zo’n workshop is daadwerkelijk voor iedereen geschikt. Sommige mensen willen leren ballonartiest te worden om zelf ballonvouwen in de praktijk toe te passen voor als ze in een kinderdagverblijf of in het basisonderwijs werken. Maar een workshop om ballonartiest te worden is ook uitermate geschikt als teambuilding activiteit! Bovendien kan een workshop op elke locatie gegeven worden! Waar wacht je nog op? Laat ballonartiest Peter jou, net als zijn ballonen, omvouwen tot een ware ballonartiest!

Gerelateerde artikelen

Karpermolens

Wat is vapen?

Horoscoop voor de Ram komende maanden