Andeko
Aanbiedingen

Huis te koop Valkenburg, kan ik deze bezichtigen?

Door het coronavirus is het lastiger om je dagelijkse activiteiten te ondernemen. Ook de huizenmarkt merkt de gevolgen van het coronavirus in Nederland. Er kunnen geen grote bezichtigingen meer plaatsvinden met meerdere mensen op 1 dag. Makelaars ondervinden hierdoor problemen in de planningen voor bezichtigen. Uiteindelijk zal het wat langer duren voordat een huis definitief verkocht kan worden, doordat er vaak nog belichtingen ingepland zijn.

Huis te koop Valkenburg kan ik deze online bezichtigingen?

Virtueel bezichtigen of online bezichtigen van een huis te koop Valkenburg is hot. Zeker in tijden van de corona crisis zijn woningzoekers geneigd minder te bezichtigen. Daarom produceren makelaars steeds meer woningvideo’s in de vorm van een virtuele bezichtiging. Bezichtigen achter je computerscherm, iPad of zelfs de mobiele telefoon. Tijdens een online bezichtiging loopt de makelaar door de woning. Hij of zij vertelt ongeveer hetzelfde als wat tijdens een ‘echte’ bezichtiging wordt gemeld. Bekijk het zelf in onderstaand voorbeeld.

Daarnaast worden door online woningaanbieders zoals Funda, steeds meer gebruik gemaakt van woningvideo’s zo kun je binnen 15 min een hele woning virtueel bezichtigd hebben. Waardoor je al snel een eerste mening kan vorme, het gevolg hiervan is is dat steeds meer mensen die uiteindelijk fysiek komen bezichtigen ook echte serieus op zoek zijn en sneller een bod uitbrengen.

Ook de makelaar in beeld

In de video staat de woning centraal. Alle belangrijke zaken komen aan bod. Gedurende de video komt de makelaar geregeld in beeld zoals bij huis te koop Valkenburg. Een uitgelezen kans om u te als makelaar te onderscheiden van een ander. Het toevoegen van waarde is essentieel. De ene makelaar vertelt meer over wat je ziet en de ander zal meer inhoudelijk vertellen.

https://www.boon-heuvelland.nl/makelaar-valkenburg/