Andeko
Bedrijven

UGGs in Nederland

Feestelijke prints. zomerse kleuren en sleehakken maken het strandleven glamoureus

 

 

UGG Australia is terug in de tijd gegaan, en wel naar het Californië van eind jaren’ 40. Een tijdperk: dat bekend staat om de glamours van het jonge Hollywood en de luxe levensstijl van de kustplaatsjes. Een tijd van hoop, klasse en zon. UGG Australia interpreteert de ‘Califomia

Dream’ op eigen manier door middel van een collectie bestaande uit felle kleuren. vrolijke opdrukken en moderne chique vormen, geïnspireerd op een tijdperk: waarin mannen en vrouwen chic gekleed uit eten gingen en dansten op jachten voor de kust van Malibu.

 

“Onze eigen roots liggen in Californië”, zei Lech Larson, Vice President

of Product. “Deze collectie is ons eerbetoon aan een gouden

tijdperk in de geschiedenis, met Californie als centrum van individuele expressie, artistieke experimenten en stylistische vrijheid. “Wat een geweldige tijd om in te leven en voor ons om inspiratie uit te putten”.

 

De Isla-collectie weerspiegelt het optimisme van de tijd met vroijke espadrilles met sleehak en tijdloze leren sandalen. De Lucianna toont een met jute omwikkelde sleehak van twaalf cm gecombineerd met een zijden enkelband dat onze nieuwe, kleurrijke Ikat-print introduceert, die we vervolgens gebruikt hebben voor de UGG-handtassen en -accessoires.

 

http://www.uggaustralia.nl

http://www.uggaustralia.nl

Gerelateerde artikelen

Waarom en hoe moet je de aardlekschakelaar testen?

Een veranda zorgt in de zomer voor een extra beleving

Kantoormeubelen online bestellen is de trend!