Andeko
Image default
Beauty en verzorging

Hoe herken je een goede kapper?

Een goede kapper is soms moeilijk te herkennen. Als het salon er netjes en verzorgd uitziet wil dit niet zeggen dat de kapper ook daadwerkelijk goed werk aflevert. En daar tegenover staat dat een ouderwets salon met wat versleten kapstoelen niet meteen inhoudt dat er niet goed geknipt wordt. En dan hebben we het nu alleen maar over knippen, maar een kapper moet natuurlijk veel meer kunnen dan alleen goed kunnen knippen. Kleuren, stylen, föhnen, en advies geven is ook een zeer belangrijke taak van een kapper. Ook is het altijd van belang om te kijken naar wat voor kappersproducten en Kappersbenodigdheden een kapper gebruikt. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op http://www.groothandelkappers.nl 

Wat je moet weten

Een kapper koopt zijn producten vaak in bij een kappersgroothandel. Een groothandel zegt het eigenlijk al, maar zij hebben een zeer groot assortiment aan verschillende producten en het is voor kappers dan ook een moeilijke taak om te kijken welk product ze willen gaan gebruiken.

Een goede kapper weet wat voor producten hij gebruikt, wat voor kappersbenodigheden hij nodig heeft om het werk goed uit te kunnen voeren, en ook is het belangrijk dat een kapper geïnteresseerd is in de klant zodat hij, indien nodig, duidelijk advies kan geven aan zijn klanten.

Een ander belangrijk punt voor het zoeken van een goede kapper is hygiëne. De kapperszaak hoeft er, zoals eerder gezegd, niet helemaal op en top met de nieuwste style-items uit te zien, maar het moet er wel schoon zijn. Een schone kapperszaak is een van de grootste dingen waar klanten waarden aan hechten.

Verder herken je een goede kapper natuurlijk aan een verzorgde, gezonde haarcoupe. Een kapper die rondloopt met dood of futloos haar is natuurlijk geen goed visitekaartje.

Zo herken je een goede kapper

Nu dan nog even op een rijtje: een goede kapper ziet er zelf verzorgd uit, de kapperszaak voldoet aan de hygiënische eisen, en laat u vooral niet afschrikken of aantrekken op het interieur van een kapperszaak. Wel is het dus belangrijk te kijken naar de kennis van de kapper over zijn kappersproducten.

http://www.groothandelkappers.nl