dec 13, 2016 Woning en Tuin

Huisnummer, ook leuk als cadeau!

Een huisnummer is altijd handig en veelal zelfs verplicht. Maar ook al zou het niet verplicht zijn, het maakt het een stuk gemakkelijker voor de postbode om je huis te vinden. Daarbij heb je tegenwoordig ontzettend leuke huisnummers, dus het verfraaid ook nog eens het aanzicht van je woning. Je kunt tegenwoordig zelfs je eigen naambord of huisnummer ontwerpen. Ben je niet zo creatief? Geen nood, met de ruime keuze die je hebt uit huisnummers of naamborden, zit er vast iets voor je bij wat in de smaak valt.

Een persoonlijk naambord

De naambordenspecialist heeft meer dan 1500 huisnummers en naamborden in de collectie. Zo kun je een naambord kopen wat helemaal op jouw wensen is afgestemd. Zelfs een naambord met je huisdier erop behoort tot de mogelijkheden. Maar ook de klassieke naam- of nummerborden zijn natuurlijk verkrijgbaar. Net zoals er verschillende stijlen zijn. Wil je een modern en strak naambord of zoek je naar iets met een landelijke uitstraling? Het kan allemaal, neem gewoon eens een kijkje bij de talloze mogelijkheden.

Online bestellen, ophalen of laten bezorgen

Je kunt de naamborden en huisnummers online bestellen. Lekker gemakkelijk vanuit je luie stoel snuffelen tussen alle mogelijkheden. Als je wilt kun je de bestelling in de winkel ophalen, maar thuisbezorgen kan natuurlijk ook. Heb je extra vragen over de mogelijkheden, neem dan contact op met onze ervaren medewerkers. Zij kunnen je helpen de juiste keuze te maken. En…een huisnummer is ook leuk als cadeau, bijvoorbeeld onder de kerstboom!
 

http://www.denaambordenspecialist.nl/