Andeko
Image default
Woning en Tuin

Praktische keukenkranen

Een keukenkraan heeft tegenwoordig een hele andere functie als vroeger. Doordat er nieuwe technologieën zijn ontwikkeld, zullen amateurkoks en designliefhebbers warm lopen voor de kranen van deze tijd. De kranen van nu zijn zowel mooi als multifunctioneel. Het werken in de keuken wordt makkelijker. Kranen van roestvrijstaal materiaal of een kraan van chroom.

Welke keukenkranen zijn er?

Er zijn kranen met een draaibare uitloop of een uittrekbare handdouche. Soms is deze handdouche geïntegreerd in de kraan en soms zit deze er los bij. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen. Je kunt kiezen voor een elegante, moderne uitstraling of een krachtige luxe uitstraling. Daarnaast zijn er ook nog keukenkranen ontwikkeld die extra gekoeld water geven of lekker gefilterd schoon water.

Er is zelfs een kraan ontworpen waarbij je koolzuur kan toevoegen aan je water. Zo hoef je nooit meer naar de supermarkt om mineraalwater te kopen, maar haal je dit gewoon thuis uit je kraan. Ook is er nog een kraan ontworpen waarbij je rechtstreeks gekookt water kunt halen. Zo hoef je niet meer te wachten op de waterkoker die eindelijk klaar is en hoef je de hete kraan ook niet zo lang aan te laten staan. Dit bespaart dus zowel tijd als geld.

Waar kun je terecht voor een keukenkraan?

Een keukenkraan kun je halen in fysieke winkels of online op het internet. Je komt meestal terecht bij een keukenspeciaalzaak, maar als je een simpele kraan zoekt kun je deze ook vaak wel bij een bouwmarkt kopen. De echte dure design kranen of de multifunctionele kranen koop je bij de echte speciaalzaak.