Andeko
Image default
Woning en Tuin

Mede dankzij deze voordelen zijn plissegordijnen een must

Ben je opzoek naar moderne raamdecoratie met veel functionele voordelen? Dan zijn plissegordijnen misschien wel iets voor jou.

Soorten plissegordijnen 

Plissegordijnen kunnen in verschillende materialen, kleuren en maten besteld worden. Zo is er altijd een plissegordijn dat past bij jou wensen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verduisterende en lichtdoorlatende plissegordijnen. Verduisterende plissegordijnen zijn geschikt voor kamers die volledig verduisterd moeten kunnen  worden zoals de slaapkamer. 

Met lichtdoorlatende plissegordijnen komt er meer licht naar binnen en deze zijn dus ideaal voor in de woonkamer en badkamer. Het is niet mogelijk om door de lichtdoorlatende plissegordijnen heen te kijken en dat maakt het dus onmogelijk om van buitenaf naar binnen te kijken. Je hebt de optie om zelf de hoogte en breedte van je plissegordijn te bepalen en op te meten. Plissegordijnen op maat  sluiten dan perfect aan op jouw raam.

 

Gebruiksgemak 

Plissegordijnen kun je gemakkelijk van boven naar beneden bewegen, en in sommige gevallen ook van beneden naar boven. Met dit ‘’Top Down Bottom up’’ systeem kun je de boven- en onderkant zeer eenvoudig individueel van elkaar bewegen. Dit kan gedaan worden met behulp van een bedieningskoord wat aan de zijkant van het plissegordijn zit of met een bedieningsgreep die aan de boven- en onderkant van de raambekleding bevestigd is. Hierdoor kan je helemaal zelf bepalen hoeveel licht je aan de boven- en onderkant van je raam doorlaat. Je kunt als het ware een baan van raamdecoratie voor het raam hebben, waarbij je zelf bepaalt welk deel van het raam bedekt is met het plisségordijn.

 

Online plissegordijnen kopen 

Door online raamdecoratie te bestellen verdwijnt de tussenpersoon, waardoor het vaak een stuk voordeliger kan zijn dan in een fysieke winkel. Bij ilumio raambekleding kan je gemakkelijk online plissegordijnen op maat bestellen van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.