Andeko
Image default
Woning en Tuin

Zonnepanelen Sittard van Natuurlijk Energie Nederland

Bij Natuurlijk Energie Nederland kunt u zonnepanelen laten plaatsen in Sittard. Dit hebben wij al voor veel verschillende mensen mogen doen. Bij ons maakt het niet uit of u als particulier of als bedrijf zonnepanelen wilt laten plaatsen, wij doen het allemaal.

Montage zonnepanelen in Sittard

Kiest u voor zonnepanelen in Sittard door Natuurlijk Energie, dan kiest u voor professionele montage. De zonnepanalen worden door onze monteurs binnen een dag op uw woning of bedrijfspand geplaatst. Hierbij staan uiteraard efficiëntie en vooral veiligheid voorop. Onze monteurs werken daarom altijd met steigers en valbescherming. Na de installatie leggen zij ook nog uit hoe u de opbrengst van uw nieuwe panelen kunt bijhouden in een app.

Montage plat dak

Wij werken altijd met hoogwaardige montagematerialen die een veilige en hoog kwalitatieve installatie garanderen. Op die manier kunt u ervan uitgaan dat onze installatie lang mee zal gaan onder alle weersomstandigheden. Aan de hand van uw type dak wordt het juiste systeem geselecteerd. Wanneer u een plat dak heeft, maken wij gebruik van Solar Construct. Dit montagesysteem is zeer geschikt voor platte daken omdat dit systeem het mogelijk maakt de panelen in zowel een klassieke zuid opstelling, als in een oost-west of noord-zuid opstelling te plaatsen. Dit montagesysteem heeft daarbij een opstellingshoek van 13 graden, waardoor uw panelen bij iedere oriëntatie een zeer goed rendement behalen op uw platte dak.

Montage schuin dak

Voor de montage van zonnepanelen op schuine daken werken wij met het Solar Construct montagesysteem met andere elementen. Dit montagesysteem bevat een innovatief haak- en kliksysteem, waardoor uw panelen super vastleggen op uw dak en onder alle weersomstandigheden kunnen blijven liggen. De zonnepanelen worden met dakhaken aan de panlatten van uw dak bevestigd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke offerte voor u op basis van superscherpe satellietbeelden. Zo weet u precies wat de kosten gaan zijn en wat de zonnepanelen u uiteindelijk kunnen opleveren. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies via de website of bel ons.