Andeko
Bedrijven

Vrachtwagenreclame van Rextom

Bent u op zoek naar vrachtwagenreclame voor uw bedrijf? Wij van Rextom zijn gespecialiseerd in reclametechnieken in de transport. Wij geloven dat dit voor veel bedrijven een erg nuttige en ideale manier is om reclame te maken. De meeste mensen komen namelijk regelmatig op een snelweg en komen hierbij verscheidene vrachtwagens tegen op een dag. Vrachtwagens zijn daarom ideaal voor reclame. Als een vrachtwagen met reclame voor uw bedrijf zo kan opvallen dat de reclame bij de mensen blijft hangen heeft dit grote voordelen voor uw bedrijf. U kunt Rextom inhuren voor het verwezenlijken van deze opvallende vrachtwagenreclame en zowel online als offline reclame en marketing. Wij werken op ons eigen terrein maar kunnen ook op locatie werken. Onze uitdaging is om uw reclame werkelijk uniek te maken.

Naast vrachtwagenreclame: onze diensten

Naast vrachtwagenreclame bieden wij verscheidene diensten aan. U kunt bij ons ook kiezen voor merchandise, gevelreclame, vormgeving, belettering, rebranding, carwrapping, reclameborden, building wrapping, inrichting, standbouw en Airtex fotobehang. Onze reclame ziet u dus niet alleen terug in de transport. Voor alle reclame binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en online of offline door het hele land kunt u bij ons terecht. Deze diensten zijn echter niet het enige waarvoor u bij ons kunt aankloppen. Als u een andere uitdaging voor ons heeft nemen wij die ook graag aan. Wilt u een andere soort reclame of zoekt u een specifieke dienst die hier niet bij staat? Neem simpelweg contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Rextom.nl

Bent u benieuwd naar ons werk en wilt u wat inspiratie opdoen of persoonlijk advies ontvangen? Op onze website kunt u onze gerealiseerde projecten bekijken. Hier ziet u duidelijk wat onze werkwijze is, onze specialiteiten en onze visie. Rextom is ooit begonnen als een ontwerpbedrijf voor bedrijfauto’s en vrachtwagens en heeft zich uitgebreid tot een allround reclamebedrijf. Ons team is gedreven om voor elke klant het best mogelijke resultaat te verwezenlijken en zoekt altijd naar mensen die zich hier ook voor willen inzetten. Bekijk dan ook zeker onze vacatures als u een kijkje neemt op onze website.

Gerelateerde artikelen

Professionele en ervaren uitvaartverzorger Arnhem

Afval persen voor een beter milieu en een vermindering van kosten

red uw huwelijk!