Andeko
Image default
Dienstverlening

Freedom In Motion

Voor Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen ben ik naar Freedom In Motion gegaan. Zij zorgt er namelijk voor dat ik nu weer normaal mijn dagelijkse bewegingen en houdingen uit kan voeren. Zonder pijn! Iets wat voor mij al heel lang geleden voor het laatst was. Eerst probeerde ik er vanaf te komen bij de fysiotherapie. Maar dat mocht niet baten. Zodoende dat mij werd geadviseerd om eens meer op te zoeken over oefentherapie Mensendieck. Natuurlijk zou het fijn zijn als er ook zo’n oefentherapeut in Amstelveen zelf zit, die mij daarbij kan helpen.

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Toen ik op zoek ging naar een therapeut voor oefentherapie Mensendieck in Amstelveen, kwam ik uit bij Freedom In Motion. Haar website zag er hartstikke mooi uit! In ieder geval heel erg betrouwbaar. Ook zag ik dat zij allerlei reviews had verzameld. En iedereen was hartstikke positief over haar! Allemaal klanten die precies dezelfde klachten hebben gehad als ik hiervoor had. Daarom ga je je daar al gauw mee spiegelen. En bedenk je dat jij natuurlijk ook af wilt van de pijn tijdens dagelijkse bewegingen etc. Daarom besloot ik dan ook om nog iets meer uit te zoeken over oefentherapie Mensendieck, zoals de gebruikelijke oefeningen etc. En heb ik vervolgens contact opgenomen met haar.

Degene achter Freedom In Motion gaf aan dat zij zowel bij mij thuis, bij mij op het werk, als bij haar in de praktijk de behandelingen uit kan voeren. Ook hoorde ik dat zij heel erg veel kennis van zaken heeft. Dat zal onder andere komen door de studie die zij daarvoor heeft gedaan, wat gericht is op het werk wat zij nu doet.

De pijn is voorbij

En inmiddels, vele behandelingen verder, is de pijn volledig voorbij! Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee en wil ik Freedom In Motion hartelijk voor danken.