Andeko
Image default
Woning en Tuin

Daktuin in de stad

Als u midden in een stad zoals Amsterdam woont, dan is de kans groot dat u geen tuin heeft. Toch kan het een gemis zijn om geen plek voor uzelf te hebben waar u rustig buiten kunt zitten. Daarom kiezen steeds meer mensen tegenwoordig voor een daktuin of dakterras. Dit biedt u de mogelijkheid om te genieten van uw eigen stukje groen te midden van de stad. Als u beschikt over een plat dak, dan is er vaak de optie tot het aanleggen van een tuin op het dak. Soms zelfs compleet met een schuurtje of een vijver.

Kewodak specialisten

Een plat dak biedt meer mogelijkheden dan u denkt, als u maar de juiste specialisten kunt vinden om een tuin op uw dak aan te leggen. Kewodak is in dit geval de specialist die u zoekt. Bij de aanleg van een daktuin of dakterras Amsterdam komt veel kijken. Er moeten bijvoorbeeld vergunningen worden aangevraagd en uw dak moet stevig genoeg zijn. Daarnaast is natuurlijk ook de inrichting van uw dakterras of tuin belangrijk. Er is veel mogelijk en wij horen graag wat uw wensen zijn. Wilt u een loungebank met een minibar? Of heeft u juist graag een Jacuzzi? De vakmensen van Kewodak kunnen het voor u realiseren.

Verschillende voordelen

Naast het feit dat u zelf kunt genieten van uw daktuin of dakterras, zitten er nog meer voordelen aan vast. Zo biedt groen op het dak een perfecte isolatielaag, waardoor u bespaart op energiekosten. Daarbij helpt u het milieu ook een handje, doordat een daktuin zorgt voor een lagere CO2 uitstoot. Er zijn dus genoeg redenen om de aanleg van een daktuin Amsterdam te overwegen. Wilt u meer informatie, of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw dak? Neem dan gerust contact met ons op!

http://www.kewodak.nl/