Andeko
Image default
Auto

Volkswagen Caddy nu ook voor private lease

De Volkswagen Caddy is een populaire auto, vooral voor ondernemers en bedrijven. Je kan van alles vervoeren in de ruime laadruimte en hij is dus goed te gebruiken als bestelbus. Zakelijke klanten leasen deze praktische auto en kunnen dus profiteren van de voordelen die leasen met zich meebrengt. Tot voor kort was alleen zakelijk leasen gangbaar, maar nu maakt ook private lease zijn intrede. Steeds meer particulieren leasen een auto omdat ze de voordelen wel zien zitten en het vaak zelfs goedkoper is dan een auto kopen. Dus ook jij als particulier kunt de Volkswagen Caddy leasen als je op zoek bent naar een moderne, ruime auto en meer flexibiliteit.

Vele mogelijkheden

Al voor een paar honderd euro per maand rijd je in een splinternieuwe Volkswagen Caddy. Natuurlijk zijn er ook talloze andere merken en modellen waaruit je kan kiezen bij leasemaatschappijen. Weet je nog niet zeker voor hoe lang je in een leaseauto wilt rijden of hoeveel kilometers je ermee af zal leggen, zoek dan naar aanbieders met flexibele contracten. Als je de auto maar voor korte tijd nodig hebt, minder dan een jaar, of eerst wilt aankijken hoe het leasen bevalt, kun je kiezen voor shortlease. Ga wel altijd de voorwaarden goed na bij leasemaatschappijen, want deze kunnen erg uiteenlopen.

Stabiele kosten

Zie jij jezelf graag zorgeloos in een Volkswagen Caddy of andere lease auto rijden? Als je least heb je geen omkijken meer naar extra onderhoudskosten, verzekeringen of eventueel vervangend vervoer. Dit zit al in het maandelijkse bedrag inbegrepen en wordt geregeld door de leasemaatschappij. Je weet dus precies wat je kwijt zal zijn aan de auto, maar je moet wel een stabiele financiële situatie hebben om het bedrag elke maand op te kunnen brengen. Houd er rekening mee dat een leasecontract niet gemakkelijk voortijdig opgezegd kan worden.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen