Andeko
Image default
Auto

De nieuwste Citroën Berlingo koop je niet, die lease je

Het leasen in plaats van kopen van auto’s wordt steeds populairder. Meer en meer mensen kiezen bij het aanschaffen van een auto voor de optie van het privé leasen. Dit brengt niet alleen de nodige financiële meevallers met zich mee, maar je bent ook nog eens automatisch verzekerd en kun je iedere twee jaar een nieuwe auto kiezen. Of gewoon kiezen voor het nieuwste model als je nog niet op je auto bent uitgekeken. Vooral voor ondernemers is dit vaak een voordeligere optie dan kopen. Steeds meer ondernemers kiezen er dan ook voor om bijvoorbeeld een Citroën Berlingo te leasen, in plaats van kopen.

De leaseovereenkomst Als je er als ondernemer voor kiest een Citroën Berlingo te leasen dan ben je verzekerd van het nieuwste model dat uitgerust is met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo is het dashboard van de nieuwe Berlingo standaard uitgerust met een 7-inch touchscreen tablet, waar je de navigatie, radio en je telefoon mee bedient en ook nog eens fungeert als monitor voor de achteruitkijkcamera. Naast het feit dat je automatisch bent verzekerd, hoef je je ook geen zorgen te maken over wegenbelasting. Die regelt Citroën voortaan voor je als je kiest voor het leasen van een Citroën Berlingo. En met een eigen bedrijf heb je natuurlijk al genoeg om aan te denken. Een nadeel aan het leasen van een auto is dat je bij het afsluiten van je leaseovereenkomst een afspraak maakt over het aantal kilometers dat je gaat rijden. Al zal je als ondernemer hier weinig last aan ondervinden, omdat je vaak toch wel goed zicht hebt op de gemiddelde afstanden die je voor je bedrijf af moet leggen en kun je daar bij het leasen van je Citroën Berlingo goede afspraken over maken.

Citroen Berlingo leasen 

Met het leasen van de Citroën Berlingo ben je niet alleen verzekerd van de vertrouwde kwaliteit van een van de populairste bedrijfswagens, maar ook van het nieuwste van het nieuwste op technologisch gebied. De 7-inch tablet maakt voor een overzichtelijk dashboard met alle mediafuncties, wat er immer steeds meer worden, binnen handbereik. Het touchscreen is echter niet het enige nieuwe aan de Berlingo. De cabine is uitgebreid met een extra passagiersstoel en het interieur is flexibeler dan ooit. Klap de buitenste stoel als een bioscoopstoel omhoog om maar liefst 400 liter aan extra laadruimte vrij te maken. Of klap de middelste stoel omlaag om een bureaublad tevoorschijn te toveren waardoor je van auto een rijdend kantoor maakt. En het leasen van een Citroën Berlingo is veiliger dan ooit. Met het active city brake systeem weet de Berlingo bij lage snelheden zelf gevaarlijke situaties in te schatten en schakelt desnoods de remmen in. Zo kun jij altijd met een gerust hart de weg op.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen