Andeko
Image default
Auto

Leasen is aantrekkelijker dan je denkt

Of leasen aantrekkelijk is voor jouw persoonlijke situatie hangt af van jouw persoonlijke situatie. Het is niet altijd aantrekkelijk, want het leasen van een auto komt met bepaalde voorwaarden. Als je bijvoorbeeld soms een maand veel rijdt maar een andere maand de auto laat staan en de fiets pakt, dan is leasen niets voor jou Als je least is het vooral voordelig als je zeker weet dat je per maand ongeveer hetzelfde aantal kilometers maakt. Je betaalt immers per maand een vast bedrag en daar zit de brandstof ook bij. Als je niet rijdt dan betaal je dus brandstof zonder die te verbruiken. Net als wanneer je 500MB aan data krijgt per maand en alleen wifi gebruikt. Dat is weggegooid geld.

Bekijk je situatie en bekijk of leasen iets voor jou is

Dus als je gaat leasen dan is het belangrijk dat je nagaat of het wel iets voor jou is. Maak je per maand een vast aantal kilometers dan is het leasen van een auto een goede keuze. Op de lange termijn kan het zelfs goedkoper zijn dan het kopen van een auto. Omdat je per maand een vast bedrag moet betalen is het ook wel verstandig om vastigheid te hebben wat betreft je inkomen. Dit kan in de vorm van een vast contract, maar ook als zzp’er kun je natuurlijk gebruik maken van een lease contract.

Leasen doe je in combinatie met de beste auto’s

Het grote voordeel van leasen is dat je de mooiste auto’s uit kunt zoeken. Als je bijvoorbeeld een Renault Trafic leasen wilt, dan is dat geen enkel probleem. Als je na 2 jaar uitgekeken bent op de wagen, dan kun je gewoon een nieuwe uitzoeken. Zo raak je dus nooit snel verveeld met je auto

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen