Andeko
Image default
Auto

Een rijschool in Delft

Ik ben Rianne en ik ben op zoek naar een rijschool in Delft. Ik ben een drama achter het stuur. Ik heb al veel ervaring met rijden en dit komt eigenlijk alleen door het aantal lesuren die ik al heb gehad. En nee, ik heb helaas mijn rijbewijs nog niet. Soms gaan dingen niet zo snel en daarom heb ik besloten het weer te proberen. Het moet toch een keertje wél lukken. Daarom ben ik op zoek naar een rijschool in Delft. Dit is de stad waar ik studeer. Spannend is het wel, want ik heb altijd gelest in de stad waar ik vandaan kom.

De omschakeling naar een rijschool in Delft

Het is dus wel even wennen. Een andere rijinstructeur en een andere stad. Toch denk ik dat deze verandering mij gaat helpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Tenminste, dit hoop ik. Het probleem zit hem vaak in het slecht kijken. Een goed kijkgedrag is al het halve werk. Toch is dit ook gelijk iets lastigs want dit heb je of heb je niet. Uiteraard kun je het leren, maar dit kost soms erg veel tijd. En dat heb ik dus niet, tijd. Ik vind het lastig om alles tegelijk te doen. Zo doe ik mijn studie, mijn vereniging, werk en rijlessen samen in één week. Dit kan soms zorgen voor enige stress. Toch houd ik ook van bezig zijn. Ik ben bereid om me meer te richten op mijn rijlessen op het moment, want dat papiertje moet er komen. Ik heb gehoord dat de rijschool Starzz rijopleiding een goede optie is voor mij. Zo heb ik gehoord dat zo goed als iedereen slaagt. Dat is toch altijd fijn om te horen. Ook heb ik gehoord dat de rijinstructeur erg fijn is om mee te werken. Je kunt merken uit de reviews dat ze erg positief zijn en dit is perfect voor mij.

Conclusie voor het rijden

De conclusie die ik trek uit mijn verhaal vol met woorden is dat ik het gewoon moet doen. Ik kan erover schrijven. Ik kan erover praten. Ik kan mensen vertellen dat ik toch echt mijn rijbewijs moet gaan halen. Ik moet het nu toch eens gewoon gaan doen. Daarom ga ik proberen om snel een goede school te vinden, dit wordt waarschijnlijk Starzz rijopleiding. Hierna ga ik lessen en er goed te tijd voor nemen. Uiteindelijk moet ik toch mijn rijbewijs wel gaan halen, toch?