Andeko

mrt 10, 2017 Zakelijke dienstverlening

Ik wil een arbeidsdeskundig onderzoek

Ik ben Jan en ik ben op zoek naar een bedrijf die mij kan helpen met een arbeidsdeskundig onderzoek? Ik werk in een bedrijf waar ik al jaren over de werknemers ga. Ik vind dit een ontzettend leuke en uitdagende functie. Zo nu en dan is het ook wel lastig. Je moet moeilijke dingen aan mensen vertellen. Zo heb ik wel eens moeten mededelen dat iemand moest worden ontslagen. Dit zijn hele moeilijke dingen. Soms moet je ook wel beseffen dat je niet alles alleen kunt, dan moet je advies vragen of ik dit geval een onderzoek instellen.

Een arbeidsdeskundig onderzoek bij Adxpert

Zo had ik afgelopen jaar een lastige kwestie. Eén van mijn medewerkers ging door een moeilijke periode van zijn leven. Zijn vrouw was ernstig ziek en er kwam geen verbetering meer in. Uiteindelijk heeft zij euthanasie gepleegd omdat ze het echt niet meer vol kon houden. Deze man was het hier helemaal niet mee eens en hij vond het zo lastig. Een week nadat dit was gebeurd, moest hij weer aan het werk. Hij probeerde het echt, maar hij was niet in staat om ook maar iets nuttigs te doen. Toen hebben wij hem nog een week gegeven. Na een week lukte het nog niet. De bedrijfsarts heeft hem als ‘overspannen’ naar huis gestuurd. Nu zit hij een jaar thuis op de bank. Hij is inmiddels wel terug geweest, maar elke keer lukt het niet. Het is alsof iets in hem is gebroken en niet meer terug zal komen. Dit is natuurlijk een hele gevoelige kwestie. Het is lastig om te bepalen wat ik hiermee moest doen en door een arbeidsdeskundig onderzoek kun je dit vaststellen. Adxpert ging mij hiermee helpen en hebben zo een advies op gesteld voor mij. Zo kon ik toch iets bedenken voor deze lastige situatie.

Conclusie Adxpert

Uiteindelijk heeft dit onderzoek ons ontzettend geholpen om verder te komen. Sommige situaties liggen ook zo gevoelig dat het beste is om van een vreemd iemand conclusies te horen. Daarom kan ik Adxpert erg aanraden bij iedereen. Ze hebben erg secuur hun best gedaan en uiteindelijk hebben wij een lastige situatie op weten te lossen.

Kijk voor meer informatie op www.adxpert.nl.