Andeko
Image default
Zakelijke dienstverlening

Succesvolle ondernemen? Bezuinig niet op personeel en personeelsadvies

Om als (startende) onderneming succesvol te worden en te blijven is personeelsadvies hoogst noodzakelijk. Het is belangrijk voor elke onderneming om te blijven ontwikkelen. Niet alleen met uw product maar ook uw mensen laten ontwikkelen en groeien. Uw bedrijf én uw medewerkers moeten in de huidige markt snel in kunnen spelen op veranderingen. Verandering is iets dat continu op de loer ligt. Een goede manier om dit te bewerkstelligen is natuurlijk het opleiden van uw medewerkers. Al uw medewerkers.  Ga naar de website www.simpra.nl voor meer informatie over personeelsadvies.

Simpra helpt u graag met een gedegen personeelsadvies

Personeelsadvies en het bedrijfsleven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bedrijfsleven verandert sneller dan ooit. Vaak moeten uw medewerkers daarop inhaken door mee te draaien op andere afdelingen, of andere werkzaamheden voor hun rekening nemen. Anders dan ze gewend zijn. Maar het ontbreekt ze aan de benodigde kennis en vaardigheden. Gevolg? Uitval. Afwezigheid. Ziekte. Burn Out. Stress. Ongemotiveerd. Zaken die uw bedrijf zeker niet ten goede zullen komen. Daarom is het van belang dat u inziet dat investeren in al uw medewerkers noodzakelijk is en blijft. Zodat uw medewerkers altijd kunnen beschikken over de vereiste kennis en vaardigheden. Waardoor ze goed kunnen blijven functioneren in een steeds weer veranderende maatschappij en werkomgeving. Dit is van belang voor alle medewerkers maar ook voor de continuïteit van uw onderneming. Een leven lang leren. Want door te investeren in kennis en vaardigheden van al uw medewerkers, blijft u uw concurrentie steeds een stapje voor.

Personeelsadvies en scholing 1 + 1 = 3

Simpra ondersteunt u als ondernemer met een gedegen personeelsadvies. Zo kunt u Simpra altijd inschakelen bij het vinden van nieuw (gekwalificeerd) personeel. Maar onderschat het opleiden van uw personeel alsjeblieft niet. Medewerkers die geregeld scholing krijgen, zijn veel meer betrokken bij het bedrijf waarvoor ze werken. Waardoor burn outs, ziekte en afwezigheid zaken zullen zijn die tot een ver verleden gaan behoren. Met als gevolg dat er minder ziekteverzuim ontstaat. Wat de arbeidsproductiviteit alleen maar laat stijgen. Tel daarbij op het positieve imago dat uw bedrijf hiermee krijgt. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij veel klanten hoog in het vaandel. Want goede scholing betekent natuurlijk ook goed op de hoogte zijn van alle nieuwste technieken. Dat schept vertrouwen. En levert een win-win situatie op. Simpra helpt u simpel en pragmatisch door via gedegen personeelsadvies te kijken naar de benodigde (toekomstige) kwalificaties van uw medewerkers. Maar ook of er voldoende mensen op het juiste niveau werkzaam zijn. Ze helpen ook uw leidinggevenden het gesprek te voeren met hun medewerkers. Door ze te coachen en te adviseren. Personeelsadvies is de toekomst van uw bedrijf.