Andeko
Auto

VW onderdelen online bestellen

In een oude Kever rijden en gemakkelijk aan onderdelen komen? Dat is heel eenvoudig bij Paruzzi. We hebben een haast oneindige voorraad spullen online staan welke naar model gerangschikt is. Met 27 jaar ervaring en een uitgebreid internationaal werkterrein hebben wij alles in huis om jouw Kever rijdend te houden.

Bestel Kever onderdelen bij Paruzzi en ontvang ze binnen 48 uur in huis. Op die manier krijgt je Kever nauwelijks tijd om stil te staan. Makkelijk, want zo beschik je ook met je klassieker over betrouwbaar vervoer.

Natuurlijk voegen we bij Paruzzi doorlopend nieuwe onderdelen toe aan onze voorraad. Je treft ze aan op de beginpagina van onze website en elk artikel is voorzien van een uitgebreide uitleg.

Dit geldt trouwens niet alleen voor de nieuwe producten die we bij je introduceren. Ook als je doorklikt op een product uit ons aanbod, vind je steeds veel uitleg. Zowel bij de eenvoudigste bout als bij de meer ingewikkelde dashboardinstrumenten.

Qua onderdelen VW kever kan Paruzzi zich rekenen tot de top van het segment. Natuurlijk is het altijd mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen of een e-mail te sturen. Van maandag tot en met zaterdag staan onze medewerkers je graag te woord. Zowel in het Nederlands, Engels als Duits.

De rangschikking op de website van Paruzzi is erg overzichtelijk. Links in het scherm vind je de hoofdgroepen met producten. Klik je hierop dan opent zich een lijst met subgroepen. Je kunt hier makkelijk doorheen bladeren, terwijl zich onderin het scherm de recent bekeken onderdelen verzamelen. Nieuwsgierig geworden? Probeer het snel uit! Bij eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen, bijvoorbeeld via telefoon.(NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131)

Tip: Ontvang de Paruzzi catalogus GRATIS bij elke bestelling van minimum € 50.00

https://www.paruzzi.com/

Gerelateerde artikelen

Laadpalen

Privé een auto leasen, een goed idee?

Ceramic Pro om jouw auto te beschermen