Andeko
Image default
Auto

Sterretje in de ruit

Sterretje in de ruit

Er is niets vervelender dan een sterretje in de ruit. Misschien ziet u ‘m in de ochtend, voordat u naar uw werk vertrekt. Misschien zit het sterretje er al een tijdje in en merkt u dat hij steeds groter en groter wordt. Wacht niet langer met het repareren van dit sterretje; het kan helaas alleen maar erger worden. Vergeet uw verzekering. Vergeet een hoge rekening op de mat van een autobedrijf. Repareer uw sterretje zelf en bespaar tientallen euro’s. Nog steeds niet overtuigd? Lees dan hieronder meer redenen om zelf aan de slag te gaan met uw sterretje.

Redenen om een sterretje zo snel mogelijk te repareren

  • U komt waarschijnlijk niet door uw APK keuring wanneer u een sterretje in uw ruit heeft. In een APK keuring worden verschillende belangrijke punten gecontroleerd en het is belangrijk dat uw ruiten in goede conditie zijn.
  • De voorruit en andere ruiten zijn een belangrijk onderdeel van de gehele carrosserie van een auto. Sterretjes betekenen zwakke ruiten. Zwakke ruiten betekenen dus ook een zwakkere carrosserie. Klinkt gevaarlijk, toch?
  • In geval van nood heeft uw auto waarschijnlijk airbags in het stuur of in het frame van de auto verwerkt. Wanneer deze airbags nodig zijn, steunen ze vaak op de ruiten. Als de ruiten niet in orde zijn, kan het zijn dat de airbags niet werken zoals het hoort. Dat is natuurlijk erg gevaarlijk.
  • Een klein sterretje kan al heel snel een barst worden. Een barst kan groter en groter worden totdat de gehele ruit uiteindelijk bedekt is met sterretjes en barsten. U denkt misschien dat een klein sterretje niet zo’n probleem is, maar het kleinste sterretje kan al zorgen voor een zwakke ruit. Rij niet rond met een sterretje en repareer vandaag zelf uw sterretje in de ruit.

 

http://www.zelfsterretjerepareren.nl/