Andeko
Image default
Woning en Tuin

Taxateur zoeken voor taxatie huis

Voor taxatie huis ben ik op zoek gegaan naar een taxateur en vond ik de website van Taxatieveilingen.nl. En die heb ik uiteindelijk gevonden bij Taxatieveilingen.nl. Graag vertel ik daar in dit blogje meer over. Onder andere over waarom ik op zoek ben naar een taxateur, hoe ik de voorgaand genoemde website heb gevonden en of wat er allemaal in het taxatierapport stond.

Taxatie huis

Ik zocht op taxatie huis omdat ik voor mijn nieuwe woning graag een financiering op wil vragen. Maar om dat te krijgen moet ik eerst een taxatierapport laten opstellen als ik mijn binnenkort oude huis wil gaan verkopen. En dat is bij mij inderdaad het geval. Maar hier was ik nog helemaal niet van op de hoogte?! Uiteindelijk is het wel logisch natuurlijk omdat het bedrijf van de leningen op die manier precies weten hoeveel ik al terug krijg van mijn oude huis. En dus hoeveel ik nodig heb om te lenen voor mijn nieuwe huis. Want momenteel heb ik een woning gevonden. Maar daar moet ik dan wel een financiële lening voor aanvragen. Zodoende dat ik op zoek ben gegaan naar een taxateur voor het op laten stellen van een taxatierapport. Wat daarvoor verplicht is. En om een goede te vinden ben ik gaan zoeken op het internet. Op die manier kwam ik de website taxatieveilingen tegen.

Bod doen op een taxateur

Ik heb daar dan ook direct een bod geplaatst op een taxateur. En uiteindelijk bleek ik ook nog de hoogste! Terwijl ik uiteindelijk veel goedkoper uit ben dan de gebruikelijke kosten voor taxatie. En de taxateur bleek ook nog eens hartstikke goed te zijn! Want hij had veel ervaring en stelde een heel mooi taxatierapport op.

Dat heb ik dan ook naar de bank gestuurd en die accepteerde het direct. Ik kan een taxateur van taxatieveilingen.nl dan ook van harte aanbevelen.