Andeko
Image default
Woning en Tuin

Makelaar Veenendaal

Klik hier voor de website van Ditters Makelaars voor makelaar Veenendaal! Zo luidde de advertentie die wij op Google tegenkwamen toen we zochten naar Makelaar Veenendaal. Recent zijn wij namelijk gaan samenwonen. En hiervoor zochten wij een mooi huisje. In dit blogje vertel ik graag hoe alles is verlopen en voor welke makelaardij wij hebben gekozen.

Googelen op Makelaar Veenendaal

Allereerst zijn wij op makelaar Veenendaal gaan Googelen. Überhaupt wisten wij nog niet in welke woonplaats we wilden gaan wonen. Maar dat het deze regio moest gaan worden, wisten wij al wel. Hier zijn wij namelijk opgegroeid en wonen onze familie en vrienden. Dus onze voorkeur gaat uit naar Veenendaal. En anders Ede/Wageningen. Al gauw kwamen wij in Google Ditters Makelaars tegen. Zij zitten gevestigd in Veenendaal en Ede. Perfect dus!

We hebben een kijkje genomen op de website. Hier zagen dat zij allerlei verschillende soorten woningen hebben. En zowel koop als huur. Daarom besloten we om een afspraak te maken bij de vestiging van Ditters in Veenendaal. We hebben het contactformulier ingevuld en krijgen al snel een reactie terug dat wij van harte welkom zijn!

Afspraak bij Ditters

Bij Ditters aangekomen werden we hartelijk welkom geheten door een medewerker van daar. Zij nam ons vervolgens mee naar de makelaar waarmee we een afspraak hadden. En ook al contact mee hebben gehad. Hij vroeg ons eerst enkele details over de woning van hoe wij die voor ogen zien. En bijvoorbeeld het budget etc. Vervolgens gaven wij ook aan dat we op zoek zijn naar een huurwoning. Met deze gegevens kwam hij met enkele opties in Veenendaal. En ze zagen er hartstikke leuk uit!

Uiteindelijk bleven er twee over en deze hebben wij bezocht. Vervolgens steeg er eentje voor ons met kop en schouders bovenuit. Hier hebben wij dan ook voor gekozen! We waren erg blij dat Ditters Makelaars ons kon helpen met dit mooie huis. We zijn nu erg gelukkig en het huis is nu nog mooier geworden dan dat wij voor ogen hadden, geweldig dus!