Andeko
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren

Recent hebben wij het huis verkopen en terughuren laten regelen door Thuisborg.nl, klik hier voor de website. Ideaal! Want op die manier hebben wij al het kapitaal wat in de woning zit ontvangen en uitgedrukt gekregen in geld. Daardoor kunnen wij onze laatste grote wens nog in vervulling laten gaan: samen nog een keer op vakantie gaan. En dat was eerst niet mogelijk omdat al ons geld in de woning zat. Iets wat natuurlijk hartstikke zonde is. Want je weet dat je het kapitaal wel hebt, maar het zit allemaal in het huis. Zodoende kwamen wij op het verzilverd wonen. Dat houdt dus in dat je je huis verkoopt aan een investeerder. En die verhuurt het op zijn beurt weer terug aan jou. Zo kun je dus in hetzelfde huis blijven wonen en in dezelfde vertrouwde buurt.

Huis verkopen en terughuren laten regelen door Thuisborg

Maar hoe kwamen wij met het huis verkopen en terughuren dan op Thuisborg? Wij hoorden van kennissen voor het eerst over verzilverd wonen. En dat zij dat bij hun woning in ieder geval gingen laten doen. Zodoende hebben zij alles uitgelegd van wat het allemaal inhoudt etc. Omdat wij er toen ook al oren naar hadden, hebben we gevraagd door welk bedrijf zij dat lieten regelen. En dat bleek Thuisborg te zijn! Bij thuiskomst zijn wij direct op de website gaan kijken. En daar zagen wij inderdaad dat zij huizen opkopen en die vervolgens weer terug verhuren aan de voormalig woningeigenaar. Wijzelf dus in dit geval.

Contact opnemen

Omdat dit allemaal erg goed klonk en wij het geld graag willen hebben voor onze laatste wens, besloten wij om contact op te nemen met Thuisborg. Nadat wij ons verhaal hadden verteld gaven zij aan de situatie helemaal te begrijpen. En dat verzilverd wonen inderdaad een mooie uitkomst is.

Wij kunnen het huis verkopen en terughuren dan ook van harte aanbevelen om dat door Thuisborg te laten doen!