Andeko
Image default
Woning en Tuin

Stoere lampen

Stoere lampen passen steeds vaker thuis in een modern interieur. Bij stoer denken we natuurlijk meteen aan de Industriële look. Een look die de afgelopen tijd helemaal hip en trendy is. Deze look komt eigenlijk uit het tijdperk dat er nog geen elektriciteit was. In de fabriek werden speciale gaslampen gebruikt. De lampen kregen een authentieke uitstraling en sfeer die vandaag de dag mateloos populair is. De strakke lijnen gecombineerd met metaal geeft een stoere uitstraling. Vanwege het royale formaat passen ze prima thuis in de woonkamer. Wij hebben speciaal voor u een top 3 gemaakt met echte stoere lampen. 

Nr 3. Bronq Pittsburg blauw.
De Bronq Pittbsurg is een stoere lamp, maar vanwege de blauwe kleur is de lamp toch sfeervol. De robuuste ketting waaraan de lamp hangt geeft toch weer dat rauwe tintje waar u naar op zoek bent. Met deze ketting kunt u de lamp eenvoudig in hoogte verstellen. U kunt de lamp zo prima uitlichten boven de eetkamertafel of salontafel. De Bronq Pittsburg is een echte woonkamerlamp en kan voorzien worden van vrijwel alle typen lichtbronnen. Met recht is deze stoere lamp de nummer drie in onze top met stoere lampen.

Nr 2. Kooilamp Lichtlab No. 15 chroom. 
Binnen een stoer interieur hoort natuurlijk metaal en chroom. De kooi rondom deze lamp maakt hem met recht stoer. Deze rauwe lamp lijkt rechtstreeks uit de fabriek gekomen en vormt al snel een fraaie decoratie in uw woning. Bent u geen fan van chroom in uw huis? Geen probleem deze lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren die thuis passen in uw interieur. De draadkooi kan bijvoorbeeld geleverd worden in de kleuren zwart, koper, rood, wit en dusty mind. De fraaie minimalistische afwerking is uiteraard één van de grote pluspunten van de kooilamp.

Nr 1. Bronq Texas Bruin.
De nummer één is en blijft natuurlijk een industriële lamp namelijk de Bronq Texas bruin. De Bronq lampen komen zelfs twee keer voor in onze top 3. U weet hierdoor meteen welk merk een echte trendsetter is als het aankomt op stoere lampen. Deze lamp is lekker rauw en zou rechtstreeks uit de fabriek kunnen komen. De ijzeren kooi aan de onderkant van de lamp maakt het design helemaal af. Deze stoere lamp kan eigenlijk overal opgehangen worden. Bijvoorbeeld in de woonkamer boven de eettafel of zelfs in een stoere jongenskamer. Met de Bronq Texas Bruin is onze top 3 echt helemaal compleet!

http://www.woontrendz.nl/de-stoerste-lampeninspiratie/