Andeko
Image default
Banen en opleidingen

Wat ben je nodig als webcam girl

Om te beginnen als webcam girl of webcam model ben je een aantal dingen nodig. Een webcam model is een model dat doormiddel van het internet chat met bezoekers van de chatroom dus een internet verbinding is zeker nodig om een webcam girl te worden. Je kunt zelf kiezen waar je wil zitten als webcam girl bijvoorbeeld je slaapkamer, woonkamer of keuken de keus is aan jou. Als webcam model kun je zelf bepalen hoeveel uren je wil gaan werken en hoeveel je dus gaat verdienen. Maar wat ben je verder nodig om te kunnen werken als webcam girl?

Als webcam girl is het belangrijk om een webcam te hebben, je kunt zonder webcam natuurlijk geen ‘webcam’ girl worden omdat bezoekers van jou chatroom jou niet kunnen zien zonder webcam. Welke webcam jij wil gebruiken is aan jou, er zijn geen eisen gesteld aan de webcam maar er word wel geadviseerd om een cam te gebruiken die minimaal HD kwaliteit streamt. De kwaliteit van jou stream zal bepalen hoeveel bezoekers er bij jou in de chat zullen komen en hoeveel ervan langer bij jou in de chat zullen blijven.

Ook een computer die verbonden is met het internet is erg belangrijk. Je zult een computer moeten hebben die relatief snel is, een oudere computer kan het namelijk vaak niet aan om een platform te draaien. Je wil natuurlijk niet dat jou beeld erg stottert of dat jou computer telkens vast loopt als jij wilt gaan uitzenden. Ook de verbinding met het internet kan ervoor zorgen dat jou uitzending stottert of hapert dus zorg dat je een redelijke snelle internet verbinding hebt.

Verlichting in de ruimte waar jij aan het cammen bent is ook belangrijk omdat je anders niet goed zichtbaar bent, is de ruimte te donker zal je er geen profijt van hebben dat jou cam hd kwaliteit is omdat de cam niet automatisch het beeld kan verlichten.

Ook leuke spullen zijn belangrijk, spullen waardoor je opvalt. Denk hierbij aan bodypaint, een masker of een leuke outfit.

http://www.webcamwerkonline.nl